Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Δείτε το 4χρονο αγγελούδι να χορεύει σε ηλικία 2 ετών (video)

Με τη συμμετοχή και της Interpol συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση οι έρευνες για τον εντοπισμό των φυσικών γονιών της 4χρονης Μαρίας, του κατάξανθου κοριτσιού που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα.
Η 40χρονη και ο 39χρονος έχουν δώσει πέντε εκδοχές, ανάμεσα στις οποίες και αυτή πως η μητέρα της μικρής τους βρήκε σε ένα σούπερ μάρκετ, τους έδωσε το παιδί και εξαφανίστηκε. Το ίδιο υποστηρίζουν και συγγενείς τους από τον καταυλισμό. ...
Εντολή για έρευνες σε όλα τα νοσοκομεία της περιοχής – Χιλιάδες γονείς τηλεφωνούν στην αστυνομία με την ελπίδα να βρουν τα παιδιά τους
Το ζευγάρι που τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή και τότε θα δοθούν οι φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα, προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς ότι είχαν τη μικρή Μαρία σαν δικό τους παιδί.
Η οικογένεια μάλιστα, μετέδωσε ο Alpha, παρουσίασε στους δημοσιογράφους video που δείχνει το παιδί σε ηλικία ενός έτους να χορεύει μαζί με τη 40χρονη. Δεν έδωσαν όμως εξήγηση στο γιατί η μικρή εμφανίζεται με βαμμένα μαλλιά!
Δείτε το video εδώ: Η μικρή Μαρία με την υποτιθέμενη «μητέρα» της χορεύει σε ηλικία 2 ετών


e-reportaz
=========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.