Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Γιώργος Φλωράς: "Την Ελλάδα την κυβερνούν όσοι ξέρουν και εκβιάζουν αυτούς που κυβερνούν"

  
Με ένα γρίφο - αντί τίτλο: "Την Ελλάδα την κυβερνούν όσοι ξέρουν και εκβιάζουν αυτούς που κυβερνούν" ο Γιώργος Φλωράς, γνωστός αγωνιστής, σχεδόν μονομάχος ενάντια στους "παραβάτες του ανταγωνισμού" ίσως κάτι να ξέρει παραπάνω ή ίσως κάτι άλλο να εννοεί.
 Παρακάτω το σχετικό άρθρο για τα δικά σας συμπεράσματα:
Η κοινή λογική σπάνια πέφτει έξω. Πώς εξηγείται επί τόσα χρόνια να μας κυβερνούν άνθρωποι που αυτά που κάνουν, σε τελική ανάλυση, ευνοούν συγκεκριμένους ανθρώπους?
Η εξήγηση είναι απλή.
Αυτοί που κυβερνούν ελέγχονται από αυτούς που τους εκβιάζουν επειδή ξέρουν βρώμικα μυστικά τους.
Από επιχειρηματίες που του λάδωσαν ή τους χρηματοδότησαν, από συνδικαλιστές που τους στήριξαν με «νόμιμους αλλά ανήθικους» τρόπους, από γκόμενους-γκόμενες που τους κρατάνε από το βρακί, από άλλους πολιτικούς που μαζί τα έφαγαν, από αυτούς που τους βοήθησαν να βγούνε στην Κυβέρνηση, από κάθε έναν που γνωρίζει ότι μπορεί να τους κάνει ρόμπα.
Και έτσι γίνονται έρμαια στην θέληση των εκβιαστών. Φεύγει ο ένας και στην θέση του μπαίνει (τον βάζουν δηλαδή αυτοί που "κυβερνούν") άλλος που εκβιάζεται, οπότε και πάλι τα ίδια. Φαύλος Κύκλος.

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.