Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Με δεκανίκι τη νέα Κολοτούμπα Κουβέλη... Καταψηφίστηκε από τη Βουλή η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ - Διαγραφή της Τσάκρη από το ΠΑΣΟΚ

Ψήφισαν 294 βουλευτές με 124 εξ αυτών να ψηφίζουν υπέρ της πρότασης, 153 κατά και 17 «παρών».

Διέγραψε την Τζάκρη ο Βενιζέλος... Είπε ναι στην ψηφοφορία…

Αμέσως μετά το «ναι» της Θεοδώρας Τζάκρη, ο Βενιζέλος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μειμαράκη, με την οποία του γνωστοποιούσε ότι η συγκεκριμένη βουλευτής δεν ανήκει από σήμερα στην δύναμη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Η κόντρα της με τον Βενιζέλο ήταν γνωστή εδώ και καιρό. Απόψε πιστοποιήθηκε με την ψηφοφορία…

Σε γραπτή δήλωσή της, η κυρία Τζάκρη έκανε λόγο για «πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους συμπολίτες της».

«Οι συμπολίτες μου με εμπιστεύθηκαν για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώνω τα email των δανειστών», τονίζει σε γραπτή δήλωση της η κ. Τζάκρη και προσθέτει:

«Η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας, ανικανότητας και έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο από την κρίση».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.