Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ανεξήγητη αποχώρηση της Μακρή από τους ΑΝ.ΕΛ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR
Όπως πρώτο αποκάλυψε το Press-gr (διαβάστε εδώ), η Ραχήλ Μακρή έστειλε επιστολή στον Π. Καμμένο ότι αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η βουλευτής έχει στείλει ανάλογη επιστολή και στον πρόεδρο της Βουλής Β. Μεϊμαράκη με την οποία τον ενημερώνει σχετικά ζητώντας του να το ανακοινώσει επίσημα στη Βουλή μετά την ολοκλήρωση των ψηφοφοριών που εκκρεμούν ή κατά την επανέναρξη των εργασιών της μετά τις γιορτές.

Σχόλιο: Δεν υπάρχει επιστολή παραίτησης της Ραχήλ Μακρή

Νωρίς το απόγευμα, πληροφορίες ήθελαν τη βουλευτή Κοζάνης των ΑΝ.ΕΛ., Ραχήλ Μακρή να έχει αποφασίσει την ανεξαρτητοποίηση της από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, συνεργάτες της κας Μακρή, όμως, δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση καθώς διαψεύδουν τη λήψη οριστικών αποφάσεων.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, λοιπόν, η Ραχήλ Μακρή είναι πράγματι δυσαρεστημένη από την παρουσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις κρίσιμες συζητήσεις που διεξάγονται στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν έχει όμως αποφασίσει προς το παρόν να ανεξαρτητοποιηθεί και πολύ περισσότερο δεν έχει στείλει σχετική επιστολή προς το προεδρείο της Βουλής.

Στενοί συνεργάτες της Ραχήλ Μακρή τονίζουν, βέβαια, ότι ουδείς μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί στο μέλλον, καθώς οι κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή θα συνεχιστούν.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.