Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Τα "γαλλικά" του Νάσου Αθανασίου στην Αλ Σάλεχ: "Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο..."

Από τα πυρά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν γλίτωσε και η Κατερίνα Παπακώστα όταν επιχείρησε να παίξει ρόλο «πυροσβέστη»
Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και «θύματα» την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ από το ΠΑΣΟΚ και την Κατερίνα Παπακώστα από τη ΝΔ περιγράφει ο «Βηματοδότης».

Όλα συνέβησαν όταν οι τρεις τους βρέθηκαν σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής την παραμονή των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε κάποια στιγμή να αναλύει τον όρο «εκτσογλανισμός» που χρησιμοποίησε κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Βνιεζέλος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να εξαπολύει φραστική επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Τα χειρότερα συνέβησαν όταν έσβησαν οι κάμερες με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνεται στην Αφροδίτη Αλ Σάλεχ λέγοντάς της:
«Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο» και πολλά άλλα γαλλικά.

Το ρόλο του «πυροσβέστη» ανέλαβε η Κατερίνα Παπακώστα, η οποία απευθυνόμενη στον Νάσο Αθανασίου του είπε: «Ντροπή να λες τέτοιες κουβέντες σε μία κυρία» με αποτέλεσμα να δεχθεί και αυτή τα πυρά του: «Δεν βγάζεις και εσύ τον σκασμό μωρή. Άντε βούλωσ' το μωρή».

Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ από το "ΒΗΜΑ":
 
Απίστευτη επίθεση ΣΥΡΙζαίου προς κυρίες

Τελικά τι σου είναι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ. Έστησαν ξαφνικά, χριστουγεννιάτικο καβγά (και τι καβγά ) στον... διάδρομο ενός τηλεοπτικού καναλιού. Πρωταγωνιστής ήταν ο πρώην εκφωνητής της (πάλαι ποτέ) ΥΕΝΕΔ, βουλευτής σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αθανάσιος (Νάσος) Αθανασίου, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά (προσέξτε) εναντίον δύο... γυναικών στελεχών του ΠαΣοΚ αλλά και της ΝΔ. Ο κ. Αθανασίου συμμετείχε, παραμονές χριστουγέννων, σε τηλεοπτικό πάνελ με τις κυρίες Αφροδίτη Αλ Σάλεχ (ΠαΣοΚ) και Κατερίνα Παπακώστα (ΝΔ).

***
 Όταν η κ. Αλ Σάλεχ άρχισε να αναλύει τον όρο «εκτσογλανισμός», λέγοντας ότι έχει ως πρόταγμα να ωθεί τον κόσμο στην μπαχαλοποίηση, ο κ. Αθανασίου εξοργίστηκε και επιτέθηκε στον... κ. Ευ. Βενιζέλο λέγοντας ότι προωθεί την...«εκπαχυδερμοποίηση» της πολιτικής ζωής. Όλα αυτά συνέβαιναν στο στούντιο σε ζωντανή μετάδοση. Όταν τελείωσε η εκπομπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε στο διάδρομο (έξω από την αίθουσα του μακιγιάζ) την κυρία Αλ Σάλεχ. Το τι ακολούθησε και τι ακούστηκε, πραγματικά, ντρέπομαι να σας περιγράψω. Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω ορισμένα: «Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο» και πολλά άλλα γαλλικά. Στο σημείο αυτό η κυρία Παπακώστα ακούγοντας όλα αυτά επενέβη λέγοντας στον κ. Αθανασίου ότι είναι «ντροπή να λες τέτοιες κουβέντες σε μία κυρία». Ο κ. Αθανασίου την κοίταξε με θυμό και της είπε: «Δεν βγάζεις και εσύ τον σκασμό μωρή. Αντε βούλωστο μωρή». Και όλα αυτά παραμονές Χριστουγέννων. Ημέρες αγάπης.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.