Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει, άμεσα: Η φωτογραφία της μνημονιακής ξεφτίλας! Μαθητές περικυκλωμένοι από τα ΜΑΤ στα Προπύλαια


Η φωτογραφία που ανέβηκε στο twitter δείχνει το «μεγαλείο» της μνημονιακής ξεφτίλας!
Πάνοπλοι και υπεράριθμοι των διαδηλωτών άνδρες των ΜΑΤ είχαν περικυκλώσει, επί μία ώρα περίπου, 200 μαθητές στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Και τους κράταγαν εκεί, ομήρους, προφανώς σε μια κίνηση εκφοβισμού και παράλληλα «μήνυμα» για την αποφασιστικότητα των δυνάμεων καταστολής και στις πορείες που θα ακολουθήσουν το απόγευμα της Παρασκευής.
Τελικά και αφού το όλο θέαμα άρχισε να καταντά γελοίο, οι μαθητές αφέθηκαν «ελεύθεροι» να αποχωρήσουν, σε μικρές ομάδες και αφού τους έγινε σωματικός έλεγχος!
Το κατοχικό κράτος δυνάστης δείχνει τη μαγκιά του πάνω στα παιδιά μας!

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει, άμεσα, για το καλό της πατρίδας και της δημοκρατίας!

Περίπου 30 προσαγωγές έκανε η αστυνομία, στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας. Νέα πορεία έχει προγραμματιστεί για τις 6 μ.μ.
Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, προκειμένου να γίνει εξακρίβωση των στοιχείων τους. Στα επεισόδια, περιορισμένης έκτασης, στην Πανεπιστημίου, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από σπασμένο μάρμαρο που εκσφενδόνισε διαδηλωτής. ...
Στο μεταξύ συνεχίζεται η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό, καθώς παραμένουν κλειστοί οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ευαγγελισμός.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.