Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Αιφνίδιος έλεγχος στα κελιά των χρυσαυγιτών βουλευτών - Καταγγελία_σωφρονιστικού_υπαλλήλου_Κορυδαλλού: Μόνο στα κελιά της Χρυσής Αυγής γίνονται έρευνες!

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στα κελιά των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής έφεραν οι πληροφορίες πως έχουν στη διάθεσή τους διάφορα αντικείμενα στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι το βράδυ της Δευτέρας φέρονται σύμφωνα με το «Βηματοδότη» να έκαναν έρευνα στα κελιά των Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά, Γιάννη Λαγού, Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου ψάχνοντας για κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, στικάκια και διάφορα άλλα.
Η σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
Την ώρα που το ανθελληνικό μνημονιακό καθεστώς έχει αφήσει ελεύθερο τον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη να βγάζει διαγγέλματα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κρατούνται παράνομα στις φυλακές Κορυδαλλού. Και όχι μόνο αυτό.


Αυτήν την στιγμή διενεργείται νέος παράνομος έλεγχος δίχως παρουσία Εισαγγελέα στα κελιά τους, κατόπιν άνωθεν εντολής χωρίς κανένα απολύτως λόγο και με μοναδικό σκοπό την κάμψη του ηθικού και του φρονήματός τους.

Ας βάλουν καλά στο μυαλό τους οι αλήτες της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά ότι με τέτοιες άθλιες κινήσεις και μεθοδεύσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας συσπειρώνουν και να ενδυναμώνουν το νόμιμο πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Κατατίθενται άμεσα μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου και πρώτα από όλα κατά του επίορκου υπουργού Δικαιοσύνης Αθανασίου που δεν τολμά ούτε να προσέλθει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο που διεξάγει η Χρυσή Αυγή.

Σε νεώτερη ανακοίνωση αναφέρει:

Καταγγελία σωφρονιστικού υπαλλήλου Κορυδαλλού:
Μόνο στα κελιά της Χρυσής Αυγής γίνονται έρευνες!
Μόλις πληροφορήθηκα για τις έρευνες στα κελιά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η αλήθεια είναι ότι μόνο εκεί γίνονται έρευνες, επειδή κάποιοι φιλοδοξούν να βρουν κάτι παράτυπο όπως κινητά ή αιχμηρά αντικείμενα. Για να γίνει μια τέτοια έρευνα και μάλιστα δεύτερη φορά σε τρεις μήνες δεν είναι κάτι αυθαίρετο. Η εντολή σίγουρα δόθηκε άνωθεν με την ελπίδα να βρεθεί κάτι μεμπτό.

Πώς όμως να βρεθεί κάτι τέτοιο, αφού έτσι κι αλλιώς όλα ελέγχονται διπλά και τρίδιπλα; Μάλλον ο στόχος ήταν να "σπάσει ο τσαμπουκάς" που λένε, αλλά δεν νομίζω κάτι τέτοιο να ισχύει για τους φυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δείχνουν καθημερινά ότι δεν καταλαβαίνουν από αυτά.

Το γελοίο του πράγματος είναι ότι στα αντίστοιχα κελιά των τρομοκρατών γίνεται το "μπάστε , σκύλοι, αλέστε" και ποτέ καμιά έρευνα. Ο Χριστόδουλος Ξηρός δίπορτο το είχε, ώσπου τελικά έφυγε και τώρα φταίνε οι συνάδελφοι και όχι αυτοί που έδιναν την άδεια στον εκτελεστή της 17 Ν.

Ιδιαίτερα στις πτέρυγες των λαθρομεταναστών η πρέζα ρέει άφθονη και γίνεται καθημερινά αλισβερίσι, αλλά εκεί μάλλον δεν υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες, γι΄ αυτό η δουλειά συνεχίζεται κανονικά. Δεν θέλω να συνεχίσω, αλλά πιστεύω όλοι κατάλαβαν τι έγινε σήμερα με την έρευνα στα κελιά των Χρυσαυγιτών...

Σωφρονιστικός υπάλληλος Κορυδαλλού

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.