Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η Ελλάδα δεν έχει καμία οικονομική κρίση την οικονομική κρίση την δημιούργησαν οι επιβήτορες που μας κυβερνούν υπάρχει κάτι που λέγεται: "παγκόσμιο καταπίστευμα"* - [αγγλικά λέγεται "world trust"]



Συνέντευξη του Μανώλη Λαμπράκη, προέδρου της οργάνωσής του End National Debt (E.N.D.),
στην εκπομπή Εγγύς της Πόλεως στον Γιώργο Αρίστογλου στο Sorrasfm.gr

Η Ελλάδα δεν έχει καμία οικονομική κρίση την οικονομική κρίση την δημιούργησαν οι επιβήτορες που μας κυβερνούν υπάρχει κάτι που λέγεται:

"παγκόσμιο καταπίστευμα"* -  αγγλικά λέγεται "world trust"

Το παγκόσμιο καταπίστευμα με απλά λόγια είναι εκεί που άνθρωποι αφήνουν τις περιουσίες τους για να χρησιμοποιηθούν από άλλους που έχουν ανάγκη. Το ποσό που αναλογεί στην Ελλάδα σε αυτά τα "παγκόσμια καταπιστεύματα" είναι 330 τρις $ (ο αριθμός είναι σωστός δεν έχω κάνει λάθος). Ο μόνος θεσμός της Ελλάδας μπορεί να ζητήσει αυτά τα χρήματα ή μέρος αυτών των χρημάτων οι θεσμοί στην Ελλάδα είναι:

1. πρωθυπουργός (ρωτήστε τον γιατί δεν τα αγγίζει)
2. πρόεδρος της δημοκρατίας (ρωτήστε και αυτόν γιατί δεν τα αγγίζει)
3. αρχιεπίσκοπος (ο σεβαστός Ιερώνυμος που όποτε τον βλέπετε του φιλάτε το χέρι)
4. και οι δήμαρχοι (ρωτήστε και αυτούς γιατί δεν τα αγγίζουν)

Σίγουρα αν έπαιρναν μόνο 1 τρις $ θα είχαν λύσει όλα τα προβλήματα της χώρας και θα μας είχαν περισσέψει 329 τρις$. Προσέξτε τους θεσμούς που θα ξανά τοποθετήσετε στην χώρα στις επόμενες εκλογές να ψάξετε να είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, αν υπάρχει ανάγκη να ζητήσετε να γίνει τεστ DNA και μετά να τους τοποθετήσετε για θεσμούς.

(*) Το Καταπίστευμα [1]λατ. (fideicommissium) είναι θεσμός του κληρονομικού δικαίου (άρθρα 1923-1941 του Αστικού Κώδικα), το οποίο υπάρχει όταν ο διαθέτης επιβάλλει στον κληρονόμο βεβαρημένο να παραδώσει μετά από ορισμένο γεγονός ή χρονικό σημείο την κληρονομιά που απέκτησε ή ποσοστό της σε άλλο πρόσωπο, που ονομάζεται καταπιστευματοδόχος.
Το καταπίστευμα συστήνεται με διαθήκη και η ύπαρξή του διαπιστώνεται με ερμηνεία της βούλησης χωρίς να απαιτείται συγκεκριμένος τύπος.[2]

 Δείτε και σχετικά video
 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.