Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Σε φορτώνουν φόρους επί φόρων, μέχρι να εξαντληθείς οικονομικά, να παραιτηθείς και να παραδώσεις τα πάντα. Πλήρωνέ τους λοιπόν. Τροφοδότησέ τους και συντήρησέ τους, μέχρι να σε εξανδραποδίσουν.


Θέλουν το παρελθόν σου..!
 Θέλουν το μέλλον σου..! 
Θέλουν τις αναμνήσεις σου..! Θέλουν τις προσδοκίες σου..! Θέλουν την ιστορία σου και τα μελλούμενά σου..! 
Θέλουν την ψυχή σου..! Θέλουν την πατρίδα σου..!
Σε φορτώνουν φόρους επί φόρων, μέχρι να εξαντληθείς οικονομικά, να παραιτηθείς και να παραδώσεις τα πάντα. Πλήρωνέ τους λοιπόν. Τροφοδότησέ τους και συντήρησέ τους, μέχρι να σε εξανδραποδίσουν.
Γιατί τόσον καιρό άκουγες και πίστευες τους εξωνημένους και δωσίλογους «δημοσιογράφους», που σου πιπίλιζαν το μυαλό ότι όσα γίνονται είναι για το καλό της πατρίδας. Πως ακόμα κι αν γίνονται κάποιες …….«υπερβολές» - έτσι ονόμαζαν τα εγκλήματα που γίνονταν σε βάρος σου – γίνονταν εξ αιτίας της …..«ανοησίας» κάποιων ανίκανων πολιτικών και της λειψής κατανόησης της ελληνικής πραγματικότητας εκ μέρους των .....«υπαλλήλων» της τρόικας. Προσπάθησαν και ...

προσπαθούν να σε πείσουν ότι τα πάντα εξαρτώνται από τον επιτυχή ή όχι σχεδιασμό κάποιων τεχνοκρατών.
Γι` αυτό φυλάξου. Κράτα βαθιά στην καρδιά σου αυτά που σου άφησαν παρακαταθήκη ο πατέρας και η μάνα σου, αντιστάσου στους "πουλημένους" και "προσκυνημένους" και πες αυτό που θα έλεγες - τσαμπουκαλίστηκα – στον κάθε προκλητικό "ψευτόμαγκα" που επιβουλεύεται το βιός και την οικογένειά σου : "Ως εδώ..., ρε πούστη"....!!!!!!
Γιατί αλλιώς, σύντομα, θα έρθει η στιγμή που θα πεις : "Κάποτε είχα πατρίδα.., οικογένεια.., καταγωγή.., σπίτι και αξιοπρέπεια’"..!!!!
Kwnstadinos Stikas
 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.