Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ:«Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση θα κάνω αντίσταση στην χούντα της Αριστεράς»



Σχετικό: Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ
Χείμαρρος εναντίον της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε συνέντευξή της η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η οποία υποστηρίζει ότι… αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταναστεύσει στο Παρίσι και θα κάνει αγώνες κατά της Χούντας της Αριστεράς από εκεί!
Η κ. Αλ Σάλεχ, η οποία είναι μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ και όπως λέει δεν πληρώνεται από το κόμμα, υποστηρίζει ότι ξεκίνησε από το ΚΚΕ και τον Συνασπισμό και όταν αποφάσισε να πάει στο ΠΑΣΟΚ άρχισαν οι επιθέσεις.
«Η ομάδα γύρω από τον Τσίπρα αυτή τη στιγμή θέλει να καταστραφεί η χώρα και να πατήσει πάνω στην καταστροφή για να εκλεγεί»,  εκτιμάει και υποστηρίζει πώς ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με… την Χρυσή Αυγή.
Επιπλέον, ξεκαθαρίζει ότι συμφωνεί με τον Ε. Βενιζέλος, ο οποίος είχε μιλήσει για εκτσογλανισμό της κοινωνίας, για τον οποίο ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο για το τι θα κάνει σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Σκουρλέτης βάλει βέτο εναντίον της σε περίπτωση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ; «Θα βάλω και εγώ βέτο για τον Τσίπρα. Το δικό μου είναι πιο ισχυρό»!
Τέλος, εκφράζει την άποψη ότι ο κόσμος είναι αρκετά έξυπνος για να μην εκλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ  όμως σε περίπτωση που συμβεί αυτό… «Θεός φυλάξοι! Θα μεταναστεύσω στο Παρίσι»! Από εκεί θα κάνει αγώνες να πέσει η χούντα της Αριστεράς «αν και δεν ξέρω καλά το Παρίσι και τα γαλλικά μου είναι κάπως χάλια».
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.