Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Η Τώνια Μοροπούλου ανέλαβε σκηνοθέτης στο παιχνίδι διαπλοκής -όπως κατάγγειλε ο Α. Κακλαμάνης- που στήθηκε από τον Χρυσοχοίδη, για την προώθηση Σπίρτζη στη Προεδρία του ΤΕΕ!

Της Μαριάννας Τσήπα

Τρικυμία στην "Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ" μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο-δωράκι του κ. Χρυσοχοίδη στο στέλεχος της κ.Σπίρτζη. Τη διαπλοκή με τους εργολάβους και το ΤΕΕ κατείγγειλε ο Απόστολος Κακλαμάνης και η αναστάτωση για το προφίλ της δήθεν "Αριστερής" Πρωτοβουλίας καλά κρατεί.
Μπροστά στο ξεσκέπασμα της προώθησης του στελέχους της Αριστερής Πρωτοβουλίας κ. Σπίρτζη, επιστρατεύτηκε η κα Τώνια Μοροπούλου, το γνωστό τέως "αριστερό" απολίθωμα που μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι και σκηνοθετεί την εκλογή του κ.Σπίρτζη στην προεδρία του ΤΕΕ. Βέβαια, η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει ν' αναλάβει τις ευθύνες της σε τυχόν συμμετοχή στη σημερινή διαπλοκή.
Θα επανέλθουμε σύντομα...

Σχετικά:

- O Μ. Χρυσοχοΐδης αναλαμβάνει την ηγεσία της “Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ”, του Γ. Παναγιωτακόπουλου!

- Ψηφίστηκε η τροπολογία Χρυσοχοΐδη για το ΤΕΕ, με αβάντες κι από ΣΥΡΙΖΑ!

- Για την ταμπακιέρα, τον κ. Σπίρτζη & το δωράκι διαπλοκής στο ΤΕΕ, καμία νύξη από την “Αριστερή Πρωτοβουλία”…

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.