Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Νέο χτύπημα Φάρατζ: Υποκριτής ο Σαμαράς...επιστρέψτε στη Δραχμή! Τότε_θα_έρθω για διακοπές στη χώρα σας! [Δείτε και τα δικά μας σχόλια για την κίτρινη δημοσιογράφια της ελεείνης σχολής Ευαγγελάτου]

ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Πικρές αλήθειες αλλά και ελπίδα από Νάιτζελ Φάρατζ για τα Μάρμαρα και την ανάκαμψη

Τα ¨ ξαναχώνει ¨ ο Φάρατζ στο Σαμαρά (θυμηθείτε το προηγούμενο ¨ εξάψαλμο¨  : (avatonpress)

Διαβάστε τι ειπώθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, από την κίτρινη δημοσιογράφια της ελεεινής σχολής Ευαγγελάτου:

- Ο Νάιτζελ Φάρατζ μίλησε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου για τους λόγους που επιτέθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό, στο Ευρωκοινοβούλιο
- "Υποκριτής ο κ.Σαμαράς... Η Ελλάδα κυβερνάται από την Τρόικα"
- "Πρέπει να βγείτε από τον ζουρλομανδύα της Ευρωζώνης και να επιστρέψετε στη δραχμή"
- "Στριμώχτηκε" για τα Ελγίνεια: Αν και όποτε...

δείτε το βίντεο:


Μπορεί να συμπάσχει με τους Έλληνες και να αναγνωρίζει τις θυσίες που έχουν κάνει, όντας 
"εκλωβισμένοι" στις απαιτήσεις της Τρόικας, μπορεί να τα... χώνει στον Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο ο Νάιτζελ Φάρατζ προτίμησε τις γενικότητες, όταν... στριμώχτηκε για να απαντήσει στο θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων στη χώρα μας.
Ο Βρετανός ευρωβουλευτής δεν δίστασε να επαναλάβει ότι θεωρεί υποκριτή τον Έλληνα πρωθυπουργό, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε την πρόθεση να προσβάλλει τον ελληνικό λαό που περνάει δύσκολα....
Δεν νομίζω ότι αυτό που είπα ήταν προσβλητικό για τον ελληνικό λαό. Προσβλητική είναι η υποκρισία του Αντώνη Σαμαρά που υποδύεται ότι αντυπροσωπεύει την κυρίαρχη βούληση. Ο λαός έχει μπει σε μια γκρίζα ζώνη και πληρώνει ακριβά και με θυσίες τη συρρίκνωση της οικονομίας. Δεν του έχουν δώσει επιλογή. Ψεύδεται ο κ. Σαμαράς όταν λέει ότι εκπροσωπεί την ελληνική βούληση, γιατί η Ελλάδα κυβερνάται από την Τρόικα".
Στη συνέχεια ο Φάρατζ υποστήριξε ότι μόνη λύση για να βγει η χώρα μας από την κρίση, είναι η έξοδος από την Ευρωζώνη και η επιστροφή στη δραχμή. “Σας ζήτησαν να κάνετε φοβερές θυσίες για να μείνετε στο... ζουρλομανδύα της Ευρωζώνης. Αν συνεχίσετε να υπακούτε και να κάνετε αυτά που σας λένε, θα πάτε προς την καταστροφή", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: "Θα πρέπει η Ελλάδα να έχει το δικό της νόμισμα. Θα είναι δύσκολα, αλλά θα ανακτήσετε τη δημοκρατία σας. Πιστεύω ότι το κοινό νόμισμα δεν λειτουργεί για την Ελλάδα και είναι υπερτιμημένο. Υπάρχουν πολλοί που είναι έτοιμοι να επενδύσουν στην Ελλάδα, όταν επιστρέψει στη δραχμή. Θα υπάρξουν άμεσες επενδύσεις, θα παράγετε σε λιγότερο κόστος και θα είστε έτοιμοι να σταθεροποιηθείτε. Είναι πιο επικίνδυνο να παραμείνετε στην Ευρωζώνη, παρά να φύγετε από αυτήν".
Αναφερόμενος σε ποιο ελληνικό κόμμα εκτιμά, επεσήμανε: " Έχω συναντηθεί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ. Νομίζω ότι έχει διαφορετικές, εναλλακτικές προτάσεις. Μην ψηφίζετε τα κόμματα που σας έφεραν σε αυτά τα χάλια".     
"Αν και όποτε..." για τα Μάρμαρα
Τα... δύσκολα για τον Φάρατζ ήρθαν όταν κλήθηκε να απαντήσει για την επιστροφή των Μαρμάρων στη χώρα μας. "Δεδομένης της κατάστασης στην Αθήνα, θα ξέρετε ότι υπήρξαν και κλοπές έργων τέχνης.  Ας έχουμε αυτήν την συζήτηση όταν θα έχετε ανακάμψει, με την επιστροφή της δραχμής και της δημοκρατίας σας. Πιστεύω ότι στο μέλλον με μια εύλογη διαπραγμάτευση να γυρίσουν τα Μάρμαρα στη χώρα σας. Πιστεύω όμως ότι αυτό που ενδιαφέρει το 30% των ανέργων είναι η επιστροφή στην ανάκαμψη και όχι τα Μάρμαρα"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πικρές αλήθειες αλλά και υπόσχεση για επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα έδωσε ο βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα έχει αναδειχθεί σε λαϊκό ήρωα μεταξύ των Ελλήνων πολιτών για τις καθαρές θέσεις και τοποθετήσεις τους απέναντι στην Τρόικα.
Πριν λίγο σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε σχετικά, σε ερώτημα για την επιστροφή των Μαρμάρων:
«Δεδομένης της κατάστασης στην Αθήνα, θα ξέρετε ότι υπήρξαν και κλοπές έργων τέχνης. Ας έχουμε αυτήν την συζήτηση όταν θα έχετε ανακάμψει, με την επιστροφή της δραχμής και της δημοκρατίας σας. Πιστεύω ότι στο μέλλον με μια εύλογη διαπραγμάτευση να γυρίσουν τα Μάρμαρα στη χώρα σας. Πιστεύω όμως ότι αυτό που ενδιαφέρει το 30% των ανέργων είναι η επιστροφή στην ανάκαμψη και όχι τα Μάρμαρα».
Στη συνέχεια ο Φάρατζ υποστήριξε ότι μόνη λύση για να βγει η χώρα μας από την κρίση, είναι η έξοδος από την Ευρωζώνη και η επιστροφή στη δραχμή.
“Σας ζήτησαν να κάνετε φοβερές θυσίες για να μείνετε στο... ζουρλομανδύα της Ευρωζώνης. Αν συνεχίσετε να υπακούτε και να κάνετε αυτά που σας λένε, θα πάτε προς την καταστροφή", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε:
"Θα πρέπει η Ελλάδα να έχει το δικό της νόμισμα. Θα είναι δύσκολα, αλλά θα ανακτήσετε τη δημοκρατία σας. Πιστεύω ότι το κοινό νόμισμα δεν λειτουργεί για την Ελλάδα και είναι υπερτιμημένο. Υπάρχουν πολλοί που είναι έτοιμοι να επενδύσουν στην Ελλάδα, όταν επιστρέψει στη δραχμή. Θα υπάρξουν άμεσες επενδύσεις, θα παράγετε σε λιγότερο κόστος και θα είστε έτοιμοι να σταθεροποιηθείτε. Είναι πιο επικίνδυνο να παραμείνετε στην Ευρωζώνη, παρά να φύγετε από αυτήν".
Παράλληλα ο Βρετανός ευρωβουλευτής χαρακτήρισε υποκριτή τον Έλληνα πρωθυπουργό απατώντας σχετικά σε ερώτηση εάν ένιωσε ότι προσβάλλει τον ελληνικό λαό με αυτά που είπε στην ευρωβουλή:
“Δεν νομίζω ότι αυτό που είπα ήταν προσβλητικό για τον ελληνικό λαό. Προσβλητική είναι η υποκρισία του Αντώνη Σαμαρά που υποδύεται ότι αντιπροσωπεύει την κυρίαρχη βούληση. Ο λαός έχει μπει σε μια γκρίζα ζώνη και πληρώνει ακριβά και με θυσίες τη συρρίκνωση της οικονομίας. Δεν του έχουν δώσει επιλογή. Ψεύδεται ο κ. Σαμαράς όταν λέει ότι εκπροσωπεί την ελληνική βούληση, γιατί η Ελλάδα κυβερνάται από την Τρόικα". 

Σχόλιο: Θα θέλαμε να εκφράσουμε την οργή μας για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ αλλά δεν θα είχε νόημα, το έκανε για εμάς το blog "σίβυλλα":
Nίκος Eυαγγελάτος: Αλήτης Ρουφιάνος δημοσιογράφος, γερμανοτσόγλανος στην υπηρεσία των μνημονίων!


Ευαγγελάτος: ''Ο Ελληνικός Λαός ψήφισε αυτήν την κυβέρνηση, αυτός είναι ο εκλεγμένος Έλληνας πρωθυπουργός και οι Έλληνες τον εξέλεξαν γνωρίζοντας το πρόγραμμα του και γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά τις θυσίες στις οποίες υποβάλλονται.''

Και... το γερμανοτσογλάνι δεν ντρέπεται!



Εμείς απλά θα συμπηρώσουμε ότι σε μια κατεχόμενη χώρα που έχει επικυρίαρχους την τρόικα και τους γερμανούς κατακτητές, προδοτικά μνημόνια και δωσίλογους συνεργάτες πολιτικούς και μάλιστα όταν ξεπουλάει μέσω ΤΑΙΠΕΔ την κρατική περιουσία δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για την επιστροφή των γλυπτών (και όχι μάρμαρα ανόητε δημοσιογράφε) γιατί και αυτά θα τα ξεπουλήσουν κοψοχρονιά για τους τοκογλύφους δανειστές.

Εμείς γράφουμε και ξαναγράφουμε, αλλά με μία μικρή φωνή ποιος να μας ακούσει;
Όταν τα ΜΜΕ, παρότι κρατική περιουσία, ελέγχονται από τους νταβατζήδες εργολάβους και οι δημοσιογράφοι τους πιστά μαντρόσκυλα σιωπούν ένοχα για τα αφεντικά τους (βλέπε ALPHA: Ρε άθλιοι καναλάρχες πάλι μας αποπροσανατολίσατε με τα προζύμια και τα πολύσπορα; - Το άλλο με τον πορτοφολά της χούντας το ξέρετε;)  και μας αποπροσανατολίζουν με δευτεροκλασάτα θέματα για ξεκάρφωμα.

Ντροπή τους!!! Ελπίζουμε κάποτε όλοι αυτοί να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό.

Συντακτική ομάδα

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.