Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ρε άθλιοι καναλάρχες πάλι μας αποπροσανατολίσατε με τα προζύμια και τα πολύσπορα; - Το άλλο με τον πορτοφολά της χούντας το ξέρετε;


 Γράφει ο Εl Sito,

Με τόσες σπουδαίες και κρίσιμες ειδήσεις αυτό είχατε να μας δείξετε;

Στην περίοδο τη; χούντας, για όσους θυμούνται, υπήρχε η μεταμέλεια του "ευρών", κάποιος "έχανε" (τυχαία ίσως) το πορτοφόλι του και κάποιος άλλος το έβρισκε. Στην συνέχεια πήγαιναν και οι δύο σε ένα ΑΤ και ο ευρών ανεγράφετο ως ο καλός και ο τίμιος πολίτης που δεν κράτησε τα χρήματα αλλά τα παρέδωσε. Παλιό το κόλπο, βέβαια δεν αφορά τον απαχθέντα, αλλά τα ίδια μέσα τότε που αντί για μονόστηλα το έκαναν πρωτοσέλιδα σε συνέχειες.
Οι εποχές άλλαξαν αλλά η ειδησεογραφία γίνεται χειραγώγηση και αποπροσανατολισμός κατά το αφεντικό που αν και διώκεται, οι υπάλληλοι δημοσιογράφοι ένοχα και ανερυθρίαστα σιωπούν και κάνουν μία απλή υπόθεση (μεταμέλειας, φόβου ή και κάτι άλλο) σε μονοθεματικό δελτίο με γαρνίρισμα από "αποκριάτικα πιστόλια" της Χρυσής Αυγής ή με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροσφαίρισης (airsoft) του Υφυπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου, δηλ οι μεν και ο οχι δε.

Ακολουθεί όμως μία συνταρακτική είδηση, για όσους μνημονιακούς ελπίζουν ακόμη στην ανάπτυξη και στη φερεγγυότητα της ΒενιζελοΣαμαρικής συγκυβέρνησης:


ΕΠΕΙΓΟΝ: Επιστροφή φόρου, δείτε ποιοι δικαιούνται! (Από 1000€ εώς 4000€)
Το 2012 το υπουργείο οικονομικών εισέπραξε 1,7 δις περισσότερα απ’ ό,τι είχε προβλέψει.
Η κυβέρνηση αποφάσισε τα 80% του ποσού αυτού να τα επιστρέψει στους φορολογούμενους.
Ο μέσος όρος επιστροφής ανέρχεται για έγγαμους μεταξύ των € 2000 και € 4000 και για τους άγαμους μεταξύ των € 1000 και € 2500.

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να υπολογίσεις το ποσό της επιστροφής σου. και μετά δες και το video:


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.