Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ρητορική Ερώτηση: Ο "Μυστικός δείπνος" με τους 80 «πράσινους» συνδικαλιστές του δημοσίου σε ταβέρνα στην Πεύκη, είχε Ιούδα και Μαγδαλή; [ΔΕΝ απαιτείται επιβεβαίωση και για τον "αυλικό" ή μπακαλόγατο Ζήκο"]

Μεταξύ αυτών το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ, εκπρόσωποι των ασφαλιστικών ταμείων, των τελωνειακών αλλά και των σωμάτων ασφαλείας
 Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες συνέχισε τα ραντεβού του χθες τη νύχτα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος μετά την συνάντηση του με στελέχη των «58» βρέθηκε σε γνωστή ταβέρνα της Πεύκης.
Εκεί μεταξύ σαλάτας, κεμπάπ και χύμα κρασιού συζήτησε όλα τα φλέγοντα πολιτικά και κοινωνικά θέματα με περίπου 80 «πράσινους» συνδικαλιστές από τον δημόσιο τομέα. Μεταξύ αυτών ήταν το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, την ΠΟΕΔΗΝ, εκπρόσωποι των ασφαλιστικών ταμείων, των τελωνειακών αλλά και των σωμάτων ασφαλείας.
Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την στήριξη του στους συνομιλητές του λέγοντας: «γνωρίζω πολύ καλά πως έχετε υποστεί τα πάνδεινα. Είστε στην πρώτη γραμμή αλλά δυστυχώς οι αλλαγές πρέπει να προχωρήσουν και αυτό το κάνουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθησία».
Ο «μυστικός δείπνος» του Βενιζέλου με τα στελέχη των δημοσίων φορέων κράτησε μέχρι τη 1:30 το πρωί και οι δύο πλευρές έδωσαν υπόσχεση ότι θα ξανασυναντηθούν για να συζητήσουν τις όποιες εξελίξεις. ...
Οι πιο "ζωντανές" ειδήσεις, είναι οι ειδήσεις που βλέπουμε εμείς οι ίδιοι; Θέλεις να συμβάλλεις κι εσύ στην ενημέρωση μέσα από το exedra.gr; Γίνε κι εσύ ένας από τους ειδικούς συνεργάτες του site - στείλε μας απόψεις, σχόλια, ο,τιδήποτε σού τράβηξε την προσοχή, σε έκανε να αναρωτηθείς ή να εξοργιστείς, και πιστεύεις ότι αξίζει να το δημοσιεύσουμε. Φωτογράφησέ το, γράψε γι αυτό, και στείλε μας email με το υλικό και τα στοιχεία σου.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.