Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ από διόδια!!! Καταγγελία! η αστυνομία προσπαθούσε να εξοργίσει τους διερχόμενους οδηγούς!!!

Η αστυνομία κι όχι οι διαδηλωτές έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος των Αφιδνών, όπως καταγγέλλουν παράγοντες του Δήμου Ωρωπού. Οι κάτοικοι είχαν συγκεντρωθεί στα διόδια Αφιδνών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αυξήσεις στο αντίτιμο που πληρώνουν για να πηγαίνουν στις δουλειές τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα το ΑΜΠΕ είχε μεταδώσει ότι η κυκλοφορία στην ΕΟ είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων μεταξύ των συγκεντρωμένων και αστυνομικών δυνάμεων. Το κάλεσμα του δήμου Ωρωπού αφορούσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας πέριξ των γραφείων της εταιρείας «Νέα Οδός», στον παράδρομο της ΕΟ.

Κάτοικοι της περιοχής και πολίτες συγκεντρώθηκαν και διαδήλωσαν για την αύξηση των τιμών των διοδίων και άνοιξαν τις μπάρες για να περάσει ο κόσμος (διόδια Αφιδνών, 16.2.2014)

Η αστυνομία σταματούσε την κυκλοφορία των οχημάτων. Οι πολίτες κατήγγειλαν ότι η αστυνομία επεδίωκε να εκνευρίσει τους οδηγούς και να τους στρέψει εναντίον της συγκέντρωσης και ότι μετά θα τους κατηγορούσε για παρακώλυση συγκοινωνιών...
οι συγκεντρωμένοι όμως διεκδίκησαν και άνοιξαν την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού!!! (διόδια Αφιδνών, 16.2.2014, ώρα 11:00)
Δείτε την συγκέντρωση που έγινε ενάντια στην αύξηση των τιμών των διοδίων και πως οι πολίτες άνοιξαν τις μπάρες για να περάσει ο κόσμος.
http://youtu.be/N7YfUc3CM30
Επίσης δείτε τι έγινε αργότερα στα διόδια της Ελευσίνας!!! Τα ΑΛΑΝΥΑ άνοιξαν κι εκεί τις μπάρες!!!
http://youtu.be/8Q4nCjBaOXs

Η αστυνομία σταματούσε την κυκλοφορία των οχημάτων. Οι πολίτες κατήγγειλαν ότι η αστυνομία επεδίωκε να εκνευρίσει τους οδηγούς και να τους στρέψει εναντίον της συγκέντρωσης και ότι μετά θα τους κατηγορούσε για παρακώλυση συγκοινωνιών... οι συγκεντρωμένοι όμως διεκδίκησαν και άνοιξαν την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού!!!

http://youtu.be/98JbVxkAoB8

Βασίλης Νούσης (κιν. 6972 300 003)
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.