Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Με δεύτερο εντολή Σαμαρά (απαίτηση, Τρόικα, τραπεζιτών, Μπόμπολα και Σία): Διαπλεκόκαναλικός διάλογος Παπαδάκη με Οικονομέα - Καμπουράκη (Πιέστε τον να σωθούμε από "πρωτιά" Κασιδιάρη)



Σχόλιο αναγνώστη: στα ίδια "ευαγή ιδρύματα" δίνουν λόγο, απο τα ίδια παίρνουν εντολές …. έχουν άλλωστε και πιστωτικά ανοίγματα σε αυτά τα ¨ευαγή ιδρύματα¨ …. που το περίεργο ;;;;; όλοι κάτω απο την κοινή και εύκαμπτη γραμμή του δημοκρατικού τόξου …. έτσι διότι αυτό το κακέκτυπο της Δημοκρατίας, που δεν είναι παρά κοινοβουλευτικός Δεσποτισμός (όπως έγραφε κάποτε στο κοντινό παρελθόν ένας φίλος), έχει συγκεκριμένα συμφέροντα να διευκολύνει …. και θα το κάνει ακόμη και εάν χρειαστεί να διακτινιστούν διακαναλικά ταυτόχρονα σε όλα τα MEGAλα κανάλια ….

καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή κατά την θεωρητική θέαση του κοινωνικού δαρβινισμού …. δηλαδή και η μεσήλικη παλιά πουτάνα που ερχόταν, με την υγρή και αρωματισμένη πετσετούλα να πλύνει πρόχειρα αλλά επιδέξια, τα γενετικά όργανα των πελατών στα παλιά μπουρδέλα …. εκτελούσε σοβαρό έργο, διότι ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος απο άποψη γνώσεων, στην κατάλληλη θέση …. τέτοια θέση έχει και το ¨δημοκρατικό τόξο¨ στο μπουρδέλο του κοινοβουλευτικού Δεσποτισμού …..

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.