Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Στήριξη Κουρέλη και Ρημάδ στον Καμίνη - ...και μετά σου λένε να φορολογηθούν και τα ανέκδοτα!!!]

 
Το κατώφλι του Δημαρχείου Αθηναίων πέρασε ο Φώτης Κουβέλης προκειμένου να εκφράσει τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ στο πρόσωπο του Γιώργου Καμίνη, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του στη δημαρχία. «Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον δήμαρχο και το ψηφοδέλτιό του καθώς υπηρετούν την αντίληψη της ανεξάρτητης τοπικής αυτοδιοίκησης, μακριά από κυβερνητικές επιρροές» είπε ο κ.Κουβέλης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Φώτης Κουβέλης μίλησε για "σημαντικό έργο που έχει ήδη γίνει και αυτό που προωθείται για την επόμενη περίοδο από το Δήμο Αθηναίων", τόνισε ότι ο δήμαρχος υπηρέτησε την αντίληψη της ανεξάρτητης τοπικής αυτοδιοίκησης με θετικά αποτεέσματα, κατάφερε να νοικοκυρέψει την πόλη, να αναπτύξει δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης και να ορθώσει ανάστημα "σε όσους θέλουν να εκφασίζουν τη ζωή του δημόσιου χώρου και της πόλης". Ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην καινούρια προσπάθεια του Γιώργου Καμίνη και δήλωσε βέβαιος ότι οι δημότες ξέρουν να αξιολογούν τα αποτελέσματα και να καταγράφουν τα έργα που είναι θετικά για κάθε πολίτη. ...
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για την επίσκεψή του και την ευκαιρία να τον ενημερώσει για τα μελλοντικά σχέδια σε ό,τι αφορά το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα για την Αθήνα.
Αύριο ο Γιώργος Καμίνης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Δράσης Θεόδωρο Σκυλακάκη.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.