Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

"Το Ποταμάκι" η νεολαία του κόμματος Σταύρου Θεοδωράκη... και η θεία του Δάφνη Σημίτη με την "γαργαλιστική" όψη της καρυδόπιτας

"Στοχαστικά Γονατογραφήματα"



Την αποκάλυψη ότι η Δάφνη Σημίτη είναι θεία του Σταύρου Θεοδωράκη έκανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1.

«Εάν θέλουν στη θέση της αντιπολίτευσης να βάλουν τον Θεοδωράκη, ας βάλουν και την Δάφνη Σημίτη, τη θεία του, να τελειώνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



Βέβαια η απάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού ήρθε μέσω twitter και δεν ήταν πολιτική θέλησε να αποφύγει πιθανόν αντιπράθεση και το έριξε στο "καλαματιανό". Βέβαια δεν περιμέναμε να αποδεχτεί ούτε συμφωνούμε με την συλλογική οικογενειακή ευθύνη.
Στο λογαριασμό του κόμματος ανέβασε τη φωτογραφία μιας καρυδόπιτας, η οποία συνοδευόταν από ένα... μήνυμα:

Τρώγοντας την καρυδόπιτα που μας έστειλε η θεία Δάφνη!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.