Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Γιώργος Φλωράς: Διαβάστε τώρα το Γιατί κάνει επίθεση σε εμένα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός: ΕΓΩ_ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ, ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ, ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΤΙ «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΣ»!!!

Σχετικό:ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Ο ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Την Παρασκευή που πέρασε μίλησα στην κοινή συνέντευξη τύπου για αυτούς που πληγώνει η απάτη έκθεση ΟΟΣΑ. Μια μέρα πριν άνθρωπος του Χατζηδάκη πήρε τηλέφωνο τον Λουράντο και του ζήτησε να μην με αφήσει να μιλήσω. Πρώην ανώτατος δικαστικός, Αρεοπαγίτης, πρόεδρος Ανεξάρτητης (που λεει ο λόγος) Αρχής.
Ο λόγος της παρέμβασης? Τα ακόλουθα στοιχεία.
Ύστερα από την χθεσινή μου παρέμβαση στην εκπομπή ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ του Νίκου Χατζηνικολάου έρχεται επίθεση από ανώτατο επίπεδο, από το γραφείο του πρωθυπουργού, δια στόματος Μουρούτη.
Επί της ουσίας της καταγγελίας ούτε μια λέξη. Τουμπεκί ψιλοκομμένο ο Πρωθυπουργός. Και καλά αυτός, δεν ξέρει, ο Χατζηδάκης που είναι και ο Σκορδάς;
Αφιερωμένα τα παρακάτω σε όλους τους. Οι ενημερώσεις προς τον Χατζηδάκη και στον Σκορδά για τα όργια στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, με αριθμούς πρωτοκόλλου. Η αντίδραση των πρωτοκλασάτων στελεχών της Κυβέρνησης? Δυο παιδιά μετράνε τα άστρα…






========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.