Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Κρίμα κ. Απόστολε Κακλαμάνη ... ΚΡΙΜΑ! - Διγλωσσία και έλλειψη ψυχραιμίας

Διγλωσσία και έλλειψη ψυχραιμίας του Απόστολου Κακλαμάνη:

Watch live streaming video from 114news at livestream.com


Γιάννης Πρεβενιός

Η είδηση….

Ο Απόστολος Κακλαμάνης

κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών για την απουσία του από την αίθουσα κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και ενώ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής του είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων στους απολυθέντες εργαζομένους της ΕΡΤ. «Δεν σέβεται τη Βουλή. Θα μπορούσε να βρει δέκα λεπτά και να έρθει να απαντήσει», είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Ο σχολιασμός…


Κύριε Κακλαμάνη όλοι γνωρίζουμε ότι είστε ο μακροβιότερος βουλευτής της Βουλής, πρώην πρόεδρος της και πολλάκις υπουργός και είναι απορίας άξιον πως δέχεσθε να συμμετέχετε σε αυτό το παρά φύση κυβερνητικό έκτρωμα του σήμερα.
Για τον κ. Στουρνάρα έχετε απόλυτο δίκιο ότι δεν σέβεται την Βουλή αλλά αυτό είναι φυσικό μια και δεν είναι εκλεγμένος αλλά διορισμένος από τα πρώην αφεντικά του τους μεγαλοτραπεζίτες για να προωθήσει και να προασπίσει τα συμφέροντα τους.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι το τι κάνει και το πως φέρεται αυτός, αλλά το τι κάνετε και τι ανέχεστε εσείς προσωπικά που είστε εκλεγμένος εκπρόσωπος αυτών που εξαθλιώνει ο εν λόγω κύριος.
κ. Κακλαμάνη οφείλω να ομολογήσω ότι όπως και πολλοί άλλοι έχασα πάσαν ιδέα για το πρόσωπο σας όταν στην πρόσφατη ψηφοφορία των νέων μέτρων για το ένα άρθρο σας άκουσα να λέτε ότι δεν συμφωνείτε μεν αλλά ψηφίζεται δε.

Εν συνεχεία όταν καταψηφίσατε το δεύτερο άρθρο όλοι μείναμε εμβρόντητοι από την ανοχή σας απέναντι στον "Φαμφαρόνο" αρχηγό του κόμματος σας ο οποίος σας ξεφτίλισε τελείως με τα “Γαλλικά” που σας είπε ενώπιον όλων για την ενέργεια σας αυτή.

Και εδώ οφείλω να σας πω ότι δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Βενιζέλο μια και είναι της πάσης γνωστό ο παχυδερμισμός, η αλαζονεία και η αμετροέπεια του το θέμα όμως όπως και στην περίπτωση του κ. Στουρνάρα είναι το τι κάνατε εσείς για να προασπίσετε την υπόληψη σας απέναντι σε όσους σας εκτιμούν και σας ψηφίζουν τόσα χρόνια; Τίποτα!... καθίσατε σαν φοβισμένο παιδάκι που το μάλωσε ο "χυδαίος" κηδεμόνας του γιατί τόλμησε να έχει διαφορετική άποψη από αυτόν.
Ειλικρινά λυπάμαι για σας και ελπίζω να αντιληφθείτε σύντομα ότι όσο είστε συνοδοιπόρος των Σαμαροβενιζέληδων τόσο θα πέφτετε πιο χαμηλά στα μάτια και στην συνείδηση όλων μας!

Υποσημείωση

Αν ευελπιστείτε πως θα σας προτείνουν για πρόεδρο της δημοκρατίας το 2015 έχετε λάθος αντίληψη μια και αυτή την θέση την έχει μάλλον καπαρώσει ο κ. Κουβέλης ως αντάλλαγμα της συμμετοχής του στην τρικομματική αλλά και για το πατρονάρισμα εν συνεχεία της δικομματικής με αποχές και λευκά στις κρίσιμες ψηφοφορίες!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Απόστολος Κακλαμάνης συνεργάτης της Χούντας; 
 [ΕΓΓΡΑΦΑ & ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ]

- "Με εκφράζετε... πρέπει να εκριζωθούν οι πολιτικοί" έλεγε στον δικτάκτορα Ιωαννίδη! 

- Και ο πρώην υφυπουργός άμυνας, Κουρής;

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, ορκισμένος ΠΑΣΟΚος, που είχε φυλακιστεί στην δικτακτορία, ήταν συνεργάτης της Χούντας; Αυτό αποδεικνύουν, τουλάχιστον, τα έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας! Δείτε τα ΟΛΑ και παρακολουθείστε και το βίντεο - ντοκουμέντο...



Το θέμα, που βλεπει το φως της δημοσιότητας, προκαλεί σεισμό μεγατόνων στο πολιτικό σύστημα και βέβαια ισχυρούς κλυδωνισμούς στο ΠΑΣΟΚ, αφού ένα από τα πιο προβεβλημένα, ιστορικά και ιδρυτικά στελέχη του κόμματος, που έχει διατελέσει και πρόεδρος της Βουλής επί σειρά ετών, φαίνεται ότι όχι μόνο δεν... πέρασε άσχημα κατά την εποχή της 7ετούς δικτακτορίας στην Ελλάδα, αλλά, αντίθετα, υπήρξε συνεργάτης του δικτακτορα Ιωαννίδη και ένθερμος υποστηρικτής της πολιτικής του!



Το blog, από την Βόρεια Ελλάδα, dexiextrem, αναδημοσίευσε βιβλίο του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου, το οποίο με τίτλο "Δύο ώρες με τον Ταξίαρχο Ιωαννίδη" περιλαμβάνει αποκόμματα εφημερίδων του 1973 και 1974... 

Ο Κακλαμάνης στο βιογραφικό του λέει ότι φυλακίστηκε... αλλά το 1968!!!

Στο βιβλίο, όμως, φαίνεται ότι υπήρξε συνεργάτης ή τουλάχιστον ένθερμος υποστηρικτής του Ιωαννίδη και το 1973 και 1974!!!!

Δείτε ΟΛΟ τα βιβλίο:


Κι επειδή, πολλοί είναι οι δύσπιστοι, και καλά κάνουν, ας δούμε τι έλεγε ο πρώην σύντροφος, ΠΑΣΟΚος, Παναγούλης, που τώρα βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για τον ίδιο όσο και για έναν άλλο ΠΑΣΟΚο, τον πρώην υφυπουργό Άμυνας, Κουρή:



 http://lcitynews.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8970.html

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.