Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Γνωρίστε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΕΛΠΙΔΑΣ, ξεχάστε τους κατακτητές που ψηφίζατε.


Τα ΜΜΕ δεν θα σας πουν για την ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ..ξερνάνε "ποτάμια" μεταλλαγμένων πολιτικών εμπλεκόμενων του καθεστώτος, που τρέμει την αφύπνιση μας.

Ο Βενιζέλος λέει " θέλουν να μας βάλουν φυλακή"αναφερόμενος στην κόντρα μεταξύ αυτού και του "υποστηλώματος" που τώρα πρέπει να φαντάζει ως αντιπολίτευση, στην Στάη, εμφανίζοντας έτσι την μέγιστη ανησυχία του, για το μέλλον του στην παρούσα φάση!!!!!γνωστός άλλωστε για την αποκαλυπτικότατη των δηλώσεων του... Χωρίς πολλά λόγια, σας καλώ να κλείσετε τις τηλεοράσεις και να ενημερωθείτε, αναλάβετε αυτήν την ευθύνη τουλάχιστον πριν πάτε να ψηφίσετε.

Μπείτε στα μέσα μας για να μας γνωρίσετε καλύτερα, διαδόστε μόνοι σας τις νέες κινήσεις πολιτών, ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας...εκτός κι αν αναγνωρίζουμε την ανικανότητα μας.


www.elpida-politeias.gr , https://www.facebook.com/pages/Υποστηρικτική-Ομάδα-Ελπίδα-Πολιτείας-Δημητρίου-Αντωνίου/522530294531262?ref=hl


 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.