Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Καμμένος: Οι ΑΝ.ΕΛ. είναι ξεκάθαροι για την Ευρώπη - Δεν πιστεύουμε στην Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας

Σε δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα, στα πλαίσια επίσκεψής του σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία.

Πιο συγκεκριμένα είπε «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ξεκάθαροι για την Ευρώπη. Δεν πιστεύουμε στην Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας και των τραπεζών , δεν πιστεύουμε στην ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, που προαναγγέλλουν το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα και το σοσιαλιστικό κόμμα, που εδώ εκπροσωπούνται από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ, αλλά ούτε και από τις θέσεις της Αριστεράς, οι οποίες δεν αποκλείουν μία ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, με έναν περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα.»

Σχετικά με τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουμε στην Ευρώπη των εθνών κρατών, στην Ευρώπη που ενέταξε την χώρα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και που την διατήρησε ο Ανδρέας Παπανδρέου». «Ζητάμε να μας ψηφίσει ο ελληνικός λαός εάν πιστεύει ότι θα πρέπει να υπάρξει μία ελληνική πρόταση, η οποία δεν θα οδηγεί σε μία δήθεν διαπραγμάτευση, όπως γίνεται τώρα, αλλά σε μία άρνηση πληρωμής των τοκοχρεολυσίων, που δεν δύναται να πληρώσει ο ελληνικός λαός. Εμείς λέμε στάση πληρωμών στα τοκοχρεολύσια την επομένη ημέρα των εθνικών εκλογών και είσοδο της χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης».

Όσον αφορά το ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε ότι...
αποφασίσαμε να στηρίξουμε τις ελληνικές θέσεις με ανθρώπους που ξέρουν τα ευρωπαϊκά θέματα» ενώ πρόσθεσε ότι «έχουμε εκπροσώπους από όλη την περιφέρεια.»

Π. Καμμένος: Δεν πιστεύουμε στην Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας και των τραπεζών
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ξεκάθαροι για την Ευρώπη. Δεν πιστεύουμε στην Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας και των τραπεζών, δεν πιστεύουμε στην ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, που προαναγγέλλουν το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα και το σοσιαλιστικό κόμμα, που εδώ εκπροσωπούνται από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ, αλλά ούτε και από τις θέσεις της Αριστεράς, οι οποίες δεν αποκλείουν μία ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, με έναν περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα.» Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στην Πάτρα, στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης του στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία.

Όπως υπογράμμισε στην συνέχεια ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές, «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουμε στην Ευρώπη των εθνών κρατών, στην Ευρώπη που ενέταξε την χώρα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και που την διατήρησε ο Ανδρέας Παπανδρέου». «Ζητάμε να μας ψηφίσει ο ελληνικός λαός» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος «εάν πιστεύει ότι θα πρέπει να υπάρξει μία ελληνική πρόταση, η οποία δεν θα οδηγεί σε μία δήθεν διαπραγμάτευση, όπως γίνεται τώρα, αλλά σε μία άρνηση πληρωμής των τοκοχρεολυσίων, που δεν δύναται να πληρώσει ο ελληνικός λαός.» «Εμείς λέμε στάση πληρωμών στα τοκοχρεολύσια την επομένη ημέρα των εθνικών εκλογών και είσοδο της χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και όπως σημείωσε «εμείς πιστεύουμε, ότι λύση για την οικονομία και την ανάπτυξη είναι μία.» Σε αυτό το σημείο εξήγησε, ότι λύση είναι η βίαιη μείωση της φορολογίας κάτω από τα ποσοστά φορολόγησης των χωρών που συνορεύουμε, δηλαδή κάτω από το 10%, που συναντά κανείς στην Βουλγαρία, στην Αλβανία ή την Τουρκία, καθώς και στην ενίσχυση του πληθυσμού που είναι ανασφάλιστοι, οι οποίοι σύμφωνα με όσα είπε ο Πάνος Καμμένος, φθάνουν τα τρία εκατομμύρια.

Στην συνέχεια ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε την συγκυβέρνηση, διότι όπως είπε, «αποφάσισε να απομονώσει, με έναν καθαρά φασιστικό τρόπο, τους Ανεξάρτητους Έλληνες από την κρατική χρηματοδότηση'.

Όπως πρόσθεσε «ενώ ο προϋπολογισμός για την έκτακτη εκλογική δαπάνη είναι επτά εκατομμύρια ευρώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παίρνουμε με ένα ποσοστό 11% στην πρώτη εκλογή και ένα ποσοστό 8% στην δεύτερη εκλογή, δηλαδή 52.000 ευρώ».

Όσον αφορά το ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε ότι αποφασίσαμε να στηρίξουμε τις ελληνικές θέσεις με ανθρώπους που ξέρουν τα ευρωπαϊκά θέματα» ενώ πρόσθεσε ότι «έχουμε εκπροσώπους από όλη την περιφέρεια

Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ - ΜΠΕ, για το ποια έργα, αλλά και μέτρα, μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε, ότι «αυτή την στιγμή υπάρχει θέμα επιβίωσης του πληθυσμού». Ειδικότερα ανέφερε ότι «το πρώτο έργο που θα πρέπει να κάνει η κυβέρνηση που θα αναλάβει μετά τις εθνικές εκλογές, είναι να προχωρήσει σε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, για τους συμπολίτες μας που δεν έχουν την δυνατότητα να επιβιώσουν».
Επίσης είπε ότι «πρέπει να δοθεί στα τρία εκατομμύρια των ανασφάλιστων η δυνατότητα για άμεση συμμετοχή στο δημόσιο σύστημα υγείας». Ακόμη ανέφερε, ότι θα πρέπει να βγουν τα λουκέτα από τα μαγαζιά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με μέτρα που έχουν ήδη προτείνει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσει και πάλι η πρωτογενής παραγωγή.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.