Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Νικήτας Κακλαμάνης: «Εξαργύρωσε γραμμάτιο η Όλγα Τρέμη» (Βίντεο)


Με αιχμές κατά του Mega και της Όλγας Τρέμη απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, στον αποκλεισμό του από το ντιμπέιτ που διοργάνωσε το κανάλι.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε δεν εθίγη επειδή δεν καλέστηκε στο  ντιμπέιτ αλλά γιατί η Όλγα Τρέμη «φέρθηκε απρεπώς όταν είπε ότι "εγώ κάλεσα εσάς τους τρεις γιατί θα τα ξαναπούμε σύντομα αφού θα είστε και στον β΄ γύρο"».

«Είναι απαράδεκτο αυτό το πράγμα που έκανε η κα. Τρεμη. Εξαργύρωσε στην ουσία το γραμμάτιο γιατί ο άνδρας της πρόσφατα διορίστηκε διευθυντής στο Ωνάσειο» πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης.

Νωρίτερα σε μήνυμά του στο twitter είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Η κυρία Τρέμη, αφού συνηγόρησε στον αποκλεισμό μου, βιάστηκε να προεξοφλήσει και το αποτέλεσμα των εκλογών εντελώς αντιδεοντολογικά. Υπομονή, πέντε και σήμερα».
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.