Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Γιατί τα πειθαρχικά και ενδεχομένως και ποινικά παραπτώματα υποβαθμίζονται σε ευτράπελα;

Σχετικό: Γιατί θα πρέπει να ανεχθούμε ως κοινωνία την δημοσιογραφία της αρπαχτής και της παραπληροφόρησης;

Πάτρα: Πέταξαν στα σκουπίδια εκατοντάδες ψήφους! -Τα ευτράπελα των εκλογών!
 Πανικός προκλήθηκε στην Πάτρα όταν έγινε αντιληπτό στο Πρωτοδικείο ότι λείπει ο εκλογικός σάκος ολόκληρου εκλογικού τμήματος!

Οι υπεύθυνοι έβγαλαν και φτερά και άρχισαν να αναζητούν τον σάκο καθώς αν δεν τον έβρισκαν θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα!

Τελικά, ο σάκος βρέθηκε στα σκουπίδια, όπου –προφανώς από λάθος- κάποιος τον πέταξε στα σκουπίδια.
Τα ευτράπελα των εκλογών!

Δεν έχουν τελειωμό τα ευτράπελα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας. Tην Κυριακή, σε πολλά μέρη της Ελλάδος σημειώθηκαν ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που θα μείνουν αξέχαστα στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Έτσι, μετά το… κομματόσκυλο που εμφανίστηκε για να ρίξει την ψήφο του σε εκλογικό κέντρο της Αθήνας, μαζί με το αφεντικό του, στη Μεγάρχη Τρικάλων μια σούπερ γιαγιά ανέβηκε στο τρακτέρ και
πήγε να ψηφίσει για δήμαρχο και περιφερειάρχη.

Στον Δήμο Τεγέας πάλι, ψηφοφόρος βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του, αφού αντί να σταυρώσει κάποιον υποψήφιο…
κάλυψε με βούτυρο το ψηφοδέλτιο και το έριξε στην κάλπη. Η εφορευτική επιτροπή κίνησε τις νόμιμες διαδικασίες και η κάλπη άνοιξε για να αφαιρεθεί το ψηφοδέλτιο και να μην καταστραφούν τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια.

Πιο γλαφυρός ήταν ψηφοφόρος στο Ωραιόκαστρο, ο οποίος με ιδιαίτερη… «ευγλωττία» τα έχωσε στους υποψηφίους, μιας και δεν ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα του δήμου.

Αντί για ψηφοδέλτιο λοιπόν έριξε σημείωμα στην κάλπη το οποίο έγραφε:

«Κάντε πρώτα ρε ζώα μια βόλτα με τα πόδια ή με το ποδήλατο ή με το καρότσι στον κωλοδήμο σαςκαι μετά ζητείστε ψήφο. Κι εμείς οι μ@λ@κες ήρθαμε εδώ για ποιότητα ζωής».

Τέλος σε εκλογικό τμήμα στο 2ο Γυμνάσιο Κω, εκλογική αντιπρόσωπος κατήγγειλε ότι το μεσημέρι των εκλογών της έκλεψαν το κινητό της τηλέφωνο μέσα από την τσάντα της.

Μετά την καταγγελία κινητοποιήθηκε η αστυνομία και όπως αποδείχθηκε το κινητό το είχε κλέψει μέλος της εφορευτικής επιτροπής. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ασφάλεια.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.