Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Τρομοκρατημένος ο Ε.Βενιζέλος απειλεί τους πολίτες με αποσταθεροποίηση

Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό τις απειλές ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στο Star. Όπως επισήμανε, το βράδυ των εκλογών όλοι θα ερμηνεύσουν το αποτέλεσμα. Η ερμηνεία του αποτελέσματος είναι το ερώτημα: στέκεται η κυβέρνηση ή υπάρχει κρίση;
«Λέμε στον κόσμο ότι η ψήφος του θα ερμηνευτεί πολιτικά», σημείωσε, ενώ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως παρόλο που δεν έχουμε βουλευτικές εκλογές «είχε προσπαθήσει αρχικά να πει ότι οι εκλογές είναι δημοψήφισμα, μετά έκανε πίσω».
Σε ερώτηση για το ποιο ποσοστό της «Ελιάς» θα θεωρεί ικανοποιητικό, ο κ. Βενιζέλος απάντησε πως το θέμα δεν είναι αριθμητικό, αλλά πως σημασία έχει «η γενική εντύπωση ότι ο κόσμος αποδέχεται μια προσπάθεια. Αυτό είναι το αντικείμενο της γενικής αίσθησης που θα έχουν όλοι μετά τις εκλογές, ότι αν οι βουλευτές της πλειοψηφίας δεν νιώθουν ότι έχουν ένα περιβάλλον στο οποίο μπορούν να κινηθούν».
«Αν από το αποτέλεσμα τεθεί θέμα νομιμοποίησης της κυβέρνησης, θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αδυναμίας. Αυτό δεν πρέπει να γίνει… οι πολίτες καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους», παρατήρησε ακόμη. «Λέμε ψηφίστε μας, για να μην αποσταθεροποιήσετε εσείς, οι ψηφοφόροι τη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Απέρριψε επίσης ότι προκαλεί τη σταθερότητα της χώρας με το δίλημμα που έθεσε, σημειώνοντας:
«Η σταθερότητα έχει υπηρετηθεί από εμάς και υπηρετείται απολύτως. Τη σταθερότητα την αποφασίζει ο ελληνικός λαός, όπως και την αστάθεια».
«Πρέπει να ενώσουμε ξανά το έθνος», σημείωσε επίσης και πρόσθεσε πως «θα προσπαθήσουμε να έχουμε τη ευρύτερη δυνατή συμμετοχή στην κυβέρνηση. Όλα τα κόμματα πρέπει να τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την πρόθεσή του να συναντηθεί με τον Κάρολο Παπούλια την επομένη των ευρωεκλογών, τονίζοντας πως όλα πρέπει να τεθούν «υπ’ όψιν του Προέδρου της Δημοκρατίας που είναι ρυθμιστής του πολιτεύματος».
Διευκρίνισε πάντως ότι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πάει «σε κάθε περίπτωση» (είτε το εκλογικό αποτέλεσμα είναι θετικό είτε αρνητικό για την Ελιά).
defencenet.gr
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.