Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Προς εθνικές εκλογές υπό το βάρος (και) των αποκαλύψεων των FT για το σκάνδαλο Σαμαρά στον διορισμό Λ.Παπαδήμου

Προς εθνικές εκλογές οδεύει η χώρα τον ερχόμενο Οκτώβριο αναφέρει σε παρέμβασή του το ιστορικό στέλεχος και κορυφαίος υπουργός όλων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ την τελευταία 20ετία Δ.Ρέππας, προβαίνοντας ταυτόχρονα σε επίθεση κατά του Ε.Βενιζέλου.

Γενικά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το πολιτικό σκηνικό έχει βαρύνει επικίνδυνα μετά τις αποκαλύψεις των Financial Times και του πρώην ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ Τ.Γκάϊτνερ στο βιβλίο του για την απίστευτη στάση "YES MAN" του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά στις κρίσιμες ώρες του Νοεμβρίου του 2011.

Τόσο για τον διορισμό του Λ.Παπαδήμου ως πρωθυπουργού της χώρας με ένα απλό τηλεφώνημα στον Α.Σαμαρά από τον πρόεδρο της ΕΕ, Ζοζέ Μπαρόζο και ενώ είχε προηγηθεί άλλο τηλέφωνο του Ζ.Μπαρόζο στον Α.Σαμαρά με το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά ο τότε "αντιμνημονιακός" Σαμαράς έγινε φανατικός "μνημονιακός"!

Το ότι διέψευσε τους FT ο Ε.Βενιζέλος, απλά επιβεβαιώνει το δημοσίευμα των FT.

Στην παρέμβασή του ο Δ.Ρέππας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ...
"Η χώρα οδηγείται σε ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές. Πιθανότατα και σε εθνικές εκλογές τον ερχόμενο Οκτώβριο".

Αλλά δεν έχει τόση σημασία το τι λέει ο έμπειρος Δ.Ρέππας.

Σημασία έχει ότι αυτό που θα γράψουν οι κάλπες στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις θα οδηγήσουν την χώρα σε ένα νέο ξεκίνημα με εθνικές εκλογές πολύ σύντομα. Και οι εθνικές δυνάμεις πρέπει να είναι ισχυρές και έτοιμες γα κάθε ενδεχόμενο...

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.