Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Προσκλητήριο Αλέκου Αλαβάνου: Τις υποψηφιότητες του Γ. Σακελλαρίδη και της Ρ. Δούρου στηρίζει ο Α. Αλαβάνος

Την υποψηφιότητα του Γαβριήλ Σακελαρίδη για το δήμο της Αθήνας και της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής στηρίζει το Σχέδιο Β του Αλέκου Αλαβάνου. 
Όπως ανέφερε ο κ. Αλαβάνος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, «επειδή η αντίληψη μας είναι ότι το σημαντικό είναι η σύγκρουση και η μη υποταγή στην τρόικα, εμείς θα στηρίξουμε υποψηφίους που ούτε έχουν συμφωνήσει με τα μέτρα τα μνημονιακά, όπως εκφράζονται στην αυτοδιοίκηση, ούτε έχουν σιωπήσει. Με αυτήν την έννοια καταλαβαίνετε ότι η άποψή μας είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση στηρίζουμε Σακελλαρίδη και Δούρου».
Σε ανακοίνωσή του για τις επαναληπτικές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, εξάλλου, το Σχέδιο Β αναφέρει ότι «θα υποστηρίξει αριστερές παρατάξεις που στο πρόγραμμά τους αναφέρεται ότι θα αντιταχθούν στην τρόικα και θα αγωνισθούν: Για να καταργήσουν τη ‘μεταρρύθμιση’ του Καλλικράτη, να ξανανοίξουν οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και κέντρα υγείας, να ανήκουν στη δικαιοδοσία των Δήμων οι δημόσιοι και κοινόχρηστοι χώροι, παραλίες, και όχι να μεταβιβάζονται στην τρόικα και να πωλούνται αντί πινακίου φακής».

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.