Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Κλείνουν την βουλή, παραγράφουν σκάνδαλα, Τσάτσοι - Μήτσοι - Μπένυ - Αντώνη (με την ενοχή κώτσου ο λαός) και επιβιώνει η προδοτική συμμορία!!!

Στην μαφιόζικη κυβερνητική μεθόδευση να κλείσει την βουλή αναφέρθηκε η βουλευτίνα του Σύριζα Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τηλεόραση του Σκάι. Άφησε άφωνους τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Γ. Κύρτσο και το μνημονικό φερέφωνο Α. Προτοσάλτε που προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν σε εκκρεμότητα 160 ποινικές δικογραφίες κατά υπουργών, υφυπουργών αντιπροέδρων της κυβέρνησης ενώ σε πάρα πολλές απ αυτές πρωταγωνιστής είναι ο Βενιζέλος , τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ανάμεσα σ’ αυτές είναι και η διαβόητη δικογραφία κατά του Μιχελάκη ο οποίος κατηγορείται ότι πληρώθηκε από τον επιχειρηματία Πάλλη με 7.000 ευρώ για να υποβάλει ερώτηση στην βουλή. (Ολη την δικογραφία την αποκαλύπτει το «κουτί της Πανδώρας»).

Σύμφωνα με την βουλευτίνα του Σύριζα «υπάρχουν μια σειρά υποθέσεων απ’ αυτές για τις οποίες τώρα οι υπόλογοι – ελεγχόμενοι, θεμελιώνουν επιχειρήματα παραγραφής».

Είναι αυτό που γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας. Βιομηχανία παραγωγής και διαγραφής σκανδάλων είναι το κοινοβούλιο τους.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.