Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Στο εκτελεστικό απόσπασμα και οι τίμιοι συναγωνιστές αγαπητέ Πάνο; Τι_επιτέλους είπε και παραπέμπεται; - Ραχήλ Μακρή: Καμία επίσημη ενημέρωση για παραπομπή μου στην Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ

 Από τους δημοσιογράφος ενημερώθηκε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή για την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook:

«Ενημερώνομαι από δημοσιογράφους ότι με έχουν παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επίσημα δεν έχω καμία ενημέρωση εάν αυτό ισχύει ή όχι.

»Στην περίπτωση που ισχύει περιμένω θεσμική και επίσημη ενημέρωση για τους λόγους παραπομπής μου, το κατηγορητήριο εναντίον μου και το ποιος ή ποιοι με παρέπεμψαν.

»Σεβόμενη την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα και τη συνταγματική επιταγή εκπροσώπησης όλων των Ελλήνων στο κοινοβούλιο, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εκφράζω την πολιτική μου θέση και άποψη δημόσια. Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα από τους πολίτες που με τίμησαν.

»Εάν κληθώ να εκφράσω τις απόψεις μου για την έκφραση της γνώμης μου, θα το κάνω δημόσια δεχόμενη την κρίση της Ελληνικής Κοινωνίας και ειδικότερα των κατοίκων του νομού Κοζάνης».

Γιατί παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας των ΑΝΕΛ η Ραχήλ Μακρή:
Στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για αντικομματική συμπεριφορά, παραπέμπει ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος τη βουλευτή και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, η κ. Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι «για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Οι αναρτήσεις που "έκαψαν" τη Ραχήλ Μακρή:

Την περασμένη Τρίτη λοιπόν δύο γυναίκες βουλευτές των ΑΝΕΛ με αφορμή την τοποθέτηση μιας... τρίτης ως τομεάρχη από τον Πάνο Καμμένο έδωσαν μάχη στα μέσω κοινωνικής δικτύωσης.
Ο προέδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όρισε υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού του κόμματος την Γεωργία Στεφανάκη. Η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, έσπευσε να το ανακοινώσει και να της ευχηθεί «καλή επιτυχία» με ανάρτησή της στο twitter.

«Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει» έγραψε.

Ωστόσο, η Ραχήλ Μακρή – από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου ανάρρωνε από μικροεπέμβαση άστραψε και βρόντηξε, ανεβάζοντας στο Facebook ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο.

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους» έγραψε αλλά... δεν έμεινε εκεί, αφήνοντας αιχμές για ερωμένες αεροσυνοδούς και... γυμνοσάλιαγκες.

«Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις Καρυάτιδες πάντως».

Τεταμένες οι σχέσεις της Ραχήλ Μακρή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Παραπέμφθηκε για αντικομματική συμπεριφορά

Ένα video με πολλά νοήματα και αιχμές: 


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.