Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

2014-04 Δεύτερο Πρόγραμμα Οικονομικής Προσαρμογής - Τέταρτη Αξιολόγηση>>> ΣΥΡΙΖΑ: Τις δεσμεύσεις και τα ψέματα της κυβέρνησης αποκαλύπτει η μετάφραση του επικαιροποιημένου μνημονίου



Για "απροκάλυπτα ψέμματα περί του τέλους των μνημονίων" κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το μεταφρασμένο κείμενο του επικαιροποιημένο μνημονίου, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: "Μπορεί η μετάφραση του επικαιροποιημένου μνημονίου να άργησε μόλις 7 μήνες (!!!), αυτή δεν αφήνει όμως καμία αμφιβολία ούτε για τις νέες δεσμεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά ούτε και για τα απροκάλυπτα ψέματα της προπαγάνδας περί τέλους των μνημονίων".
"Οι αλλαγές στο ασφαλιστικό, στα εργασιακά, στον ΦΠΑ είναι η συνέχεια του μνημονιακού εγκλήματος", προσθέτει.
"Είναι ξεκάθαρο ότι η καταψήφιση της υποψηφιότητας Δήμα και η διενέργεια εκλογών συνιστά μονόδρομο για την αλλαγή πολιτικής και ότι μόνο μια νέα κυβέρνηση μπορεί να διαπραγματευτεί τα συμφέροντα της χώρας, απορρίπτοντας τα μνημόνια της χρεοκοπίας", καταλήγει η ανακοίνωση.

Στη δημοσιότητα το επικαιροποιημένο Μνημόνιο
Με καθυστέρηση 7 μηνών δημοσιοποίησε το υπουργείο Οικονομικών το μεταφρασμένο κείμενο του επικαιροποιημένου Μνημονίου του Μαΐου 2014. Δεκάδες εκκρεμότητες με Τρόικα


Διαβάστε αναλυτικά το μεταφρασμένο κείμενο του νέου μνημονίου:




==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.