Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Πλάκα μας κάνουν! - Ε.Βενιζέλος: "Σε μερικές ημέρες θα βρούμε υποψήφιο ΠτΔ"! - Τα απίθανα ονόματα που ακούγονται

 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ... ΤΟΥΣ "ΦΩΤΙΣΕΙ" ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ;
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή “Ανατροπή” στο MΕGΑ πως ούτε σήμερα Τρίτη θα ανακοινωθεί το όνομα του κυβερνητικού υποψήφιου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Και το ερώτημα είναι αν η περιφρόνηση που επιδεικνύουν προς τον θεσμό είναι μεγαλύτερη από την περιφρόνηση που επιδεικνύουν προς τους Ελληνες πολίτες τους οποίους δεν θεωρούν άξιους να γνωρίζουν ελάχιστες ημέρες πριν από την εκλογή ΠτΔ ποιος θα είναι ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΤΟΥΣ!

Συν τοις άλλοις προσβάλουν και το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων καθώς εν μέσω της Αγιας Εορτής των Χριστουγέννων που επιβάλλεται αργία και προσευχή, αυτοί κρατούν την Βουλή ανοικτή και επιδίδονται σε πολιτικο-οικονομικές διαπραγματεύσεις με τους βουλευτές, κατ'εντολήν του Βερολίνου!

“Σήμερα το μεσημέρι πήραμε την απόφαση για την επίσπευση της προεδρικής εκλογής”, αποκάλυψε ο Ε.Βενιζέλος στον Γ.Πρετεντέρη και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθούν οι 180 βουλευτές για να ...
εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας”.

Ακόμη είπε πως βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά για να βρεθεί ο κατάλληλος υποψήφιος. “Δεν θα ανακοινωθεί αύριο το όνομα, γιατί ακόμη δεν έχουμε καταλήξει”, σημείωσε συγκεκριμένα.

Οσο για τα ονόματα που ακούγονται κανένα δεν έχει σχέση με την προεδρική υποψηφιότητα, όπως αναφέρει υψηλά ιστάμενη πηγή του Μαξίμου στο defencenet.gr.

Από τα κυβερνητικά γραφεία διαρρέονται και διακινούνται διάφορα απίθανα ονόματα από τον Νανόπουλο, μέχρι τον σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά και την σεβαστή κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη!

Συγκεκριμένα ακούγονται ονόματα νεκροζώντανων πολιτικών, γραφειοκρατών, προσωπικοτήτων του θεάματος κλπ!

Π.χ. του πρώην υπουργού Επιτρόπου Σταύρου Δήμα, του νυν Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου (δηλαδή, κάποιοι στα σοβαρά υποστηρίζουν ότι μπορεί να παραιτηθεί από υπερ-υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ενωσης που ανέλαβε πριν από ένα μήνα και να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παρακολουθεί τελετές και Κρητικούς μαζί με Πόντιους να του ψάλλουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα!).

Αλλά και του Κώστα Γαβρά, του μπαρμπά-Γιάννη Βαρβιτσιώτη (ναι, υπάρχει ακόμα και είναι αρκετά καλά στην υγεία του), του καθηγητή Δημήτρη Νανόπουλου (αυτό ονειρευόταν πάντα: Να παρατήσει το ΜΙΤ και να έρθει στην Ελλάδα να γίνει πρόεδρος-τελετάρχης), του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου (πολύ σοβαρός άνθρωπος και πολύ κύριος για να δεχθεί να μετάσχει σε μια τέτοια διαδικασία) του Αλέκου Παπαδόπουλου (ναι, του πρώτην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ!) και του προέδρου του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθηγητή Βασίλη Σκουρή!

Είναι αυτό που λέμε "Τι άλλο θ'ακούσουμε από τα κυβερνητικά παπαγαλάκια"!

Απολύτως κανένας από τους παραπάνω δεν "παίζει" για υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας και σας το υπογράφουμε.

Θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια του Α.Σαμαρά για τον Κώστα Καραμανλή. Αν δεν καρποφορήσει, τότε ετοιμαστείτε για εκλογές στα τέλη Ιανουαρίου...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.