Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Καμπουράκης προς Βούλτεψη: «Είπαμε να κινδυνολογήσουμε, αλλά όχι και έτσι…» - Ενας Εισαγγελέας για την κυρία; Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζήτησε ο Τέρενς Κουικ για τις Δηλώσεις Βουλτεψη @TerensQuick(ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, οι δημοσιογράφοι πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, σχετικά με το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων βουλευτικών εκλογών"
Δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, οι δημοσιογράφοι πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, σχετικά με το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων βουλευτικών εκλογών. 

Η κυβερνητική εκπρόσωπος (η οποία παραμένει ακόμα στην θέση της), υποστήριξε ότι «έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός», για να την διακόψει, όπως ήταν εύλογο, ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καμπουράκης, λέγοντας χαρακτηριστικά «όχι δα», για να συνεχίσει απτόητη η Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας ότι «ναι, βέβαια ο Moody’s το είπε την Παρασκευή το βράδυ ότι αν προκηρυχθούν εκλογές θα θεωρηθεί αρνητικό πιστωτικό γεγονός». 

«Δηλαδή τι θα γίνει; Δικτατορία;», τόνισε ο Γιώργος Οικονομέας, για να απαντήσει εκ νέου η Σοφία Βούλτεψη ότι «δεν πρόκειται περί δικτατορίας, πρόκειται περί της πραγματικότητας». Οι δημοσιογράφοι, προσπάθησαν να προστατέψουν την Σοφία Βούλτεψη, εξηγώντας της το τι είναι πιστωτικό γεγονός και ευγενικά την ξαναρώτησαν (μήπως και σταματήσει να λέει αυτά τα πράγματα), ότι «επικαλείστε κάποιον αναλυτή;», για να συνεχίσει η κυβερνητική εκπρόσωπος λέγοντας «όχι . Έκθεση του Moody’s είναι την Παρασκευή το βράδυ». 

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των δημοσιογράφων, η Σοφία Βούλτεψη, συνέχισε την κινδυνολογία, επιτιθέμενη στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την φορά και διαστρεβλώνοντας πλήρως το πρόγραμμά του, για την διακόψει εκ νέου ο Δημήτρης Καμπουράκης και να της απαντήσει χαρακτηριστικά ότι «δυο λεπτά γιατί είστε και κυβερνητική εκπρόσωπος. Είπαμε να κινδυνολογήσουμε, αλλά όχι και έτσι βρε αδελφέ». 

Μετά από αυτή την τηλεοπτική της εμφάνιση, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, παραμένει ακόμα στην θέση της.

Δείτε το video και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του:



Ένας Εισαγγελέας για την κυρία; 
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζήτησε ο Τέρενς Κουικ για τις Δηλώσεις Βουλτεψη @TerensQuick

(σ.σ.netakias διαβάστε τι προβλέπει ο ποινικός κωδικας που ΔΕΝ εφαρμόζεται) Τι είπε ο Αδωνις ;

Ενας Εισαγγελέας ;

Τι λεει ο Ποινικός Κώδικας ;  - Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 191

1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών.

2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με αφορμή τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, νωρίτερα σήμερα, ότι «αν πάμε σε εκλογές, θα θεωρηθούν πιστωτικό γεγονός».

«Όταν κάποιος ασκεί απροκάλυπτη τρομοκρατία,οφείλει να παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη,ναι ή όχι;» διερωτήθηκε μέσ από το twitter σήμερα το πρωί.
Όταν κάποιος ασκεί απροκάλυπτη τρομοκρατία,οφείλει να παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη,ναι ή όχι;

— Terens Quick (@TerensQuick) December 15, 2014

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.