Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Καταγγελία ΒΟΜΒΑ Σκουρλέτη για τον μηχανισμό προπαγάνδας της κυβέρνησης (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έχετε στήσει ένα μηχανισμό παραπληροφόρησης, ελέγχετε ένα δίκτυο στα ΜΜΕ και χρησιμοποιείτε το ίδιο το κράτος, την Γενική Γραμματεία Πληροφοριών να δουλεύει σαν γραφείο Τύπου της Ν.Δ.»
κατήγγειλε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης στο ΣΚΑΙ


«Έχετε στήσει ένα μηχανισμό παραπληροφόρησης, ελέγχετε ένα δίκτυο στα ΜΜΕ και χρησιμοποιείτε το ίδιο το κράτος τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριών να δουλεύει σαν γραφείο τύπου της Ν.Δ.» κατήγγειλε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης στο ΣΚΑΙ.

«Δεν μπορεί οι ακόλουθοι Τύπου σε όλες τις πρεσβείες της Ευρώπης, και δεν μπορεί 100 και πλέον  υπάλληλοι της Δημόσιας Διοίκησης που  δουλεύουν στην Γενική Γραμματεία, να δουλεύουν για τη Ν.Δ. Το κράτος δεν είναι όργανο στα χέρια του κ. Σαμαρά για να στέλνουν αναφορές στον κ. Μουρούτη». Όταν μάλιστα προκλήθηκε από τον Γ. Μιχελάκη να πει ονόματα υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο προφυλάσσοντας τους εργαζόμενους.

Στο πλαίσιο αυτής της αντίληψης για το κράτος ήταν και η πρακτική της κυβέρνησης να βάλει το Γενικό Λογιστήριο του κράτους να αξιολογήσει το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν.

Δείτε το video: 


avgi.gr

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.