Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΡΙΤ και πάσης Βόρειας Κορέας, άμα λάχει να 'ούμ... VIDEO και τα Ηθικά διλήμματα σε σπονδυλωτή ανάρτηση:

Σχεδόν δυο ώρες μοντάρουν τις ασυναρτησίες του Έλληνα Γιέλτσιν. Από στιγμή σε στιγμή η κονσέρβα:
Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται εντελώς, να διαστρεβλώνει, να δυσφημεί, να φέρεται δουλοπρεπώς και να πουλάει την πατρίδα του και το γένος του για τον επιούσιο. Είμαστε τα εργαλεία και οι δουλοπάροικοι πλουσίων ανδρών πίσω από τη σκηνή. Είμαστε οι μαριονέτες που τους τραβούν τους σπάγκους και χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι ικανότητές μας και οι ζωές μας είναι όλα περιουσιακά στοιχεία των ισχυρών. Είμαστε διανοούμενες πόρνες». John Swindon* (από "αοριστίες")
τα Φτηνά Λαμπατέρ του Αντώνη Σαμαρά:
The Bloopers Team (web radio)
 Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο περνάει κανείς τη μισή του ζωή μιλώντας για πράγματα που δεν ξέρει και την άλλη μισή σωπαίνοντας γι' αυτά που ξέρει.
Henri Béraud, 1885-1958, Γάλλος δημοσιογράφος & συγγραφέας


 Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον εαυτό του, ο Πρωθυπουργός Αντώνης ‪#‎Samaras‬ αφού προέβη σε παραλήρημα κινδυνολογίας και τρομοκρατίας έκλεισε μόνος του τη συνέντευξη και καληνύχτισε το κοινό. 
 
Πληροφορίες ότι οι «δημοσιογράφοι» της ‪#‎Nerit‬, Γ. Τρουπής και Γ. Ευθυμίου, τραγούδησαν το "Ω Κύριέ μου πόσο σε θαυμάζω" δεν επιβεβαιώθηκαν. ...



 

Σχόλιο από "enikos": "Ο κόσμος δεν θέλει πρόωρες εκλογές, θέλει να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή", τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ και πρόσθεσε: "Εγώ έκανα και κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος και να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές, γιατί αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον. Και γιατί αυτό είναι και το δικό μου χρέος".

Επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, κάνοντας λόγο για «θανάσιμους κινδύνους που περικλείουν ανόητα νταηλίκια και επικίνδυνοι σχεδιασμοί, που θα μας φέρουν σε σύγκρουση με τους εταίρους μας». «Όσοι αυτά επιδιώκουν είτε είναι ανόητοι, είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα», συμπλήρωσε ο Αντ. Σαμαράς. «Ο κόσμος δεν θέλει πρόωρες εκλογές, θέλει να βγει Πρόεδρος από αυτήν την Βουλή. Έκανα και κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος και να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές. Γιατί αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον και αυτό είναι το δικό μου χρέος. Φτύσαμε αίμα για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια», τόνισε. «Η άρνηση εκλογής Προέδρου σημαίνει πολιτικός εκβιασμός. Σημαίνει ότι συντάσσονται με το δίδυμο Τσίπρα - Καμμένου. Κανένας βουλευτής δεν δικαιούται μετά να πει δεν ήξερα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.
«Ο λαός καταλαβαίνει πού θα μπορούσε να οδηγήσει αυτή η παράλογη περιπέτεια», πρόσθεσε.
«Πρέπει να παραμερίσουμε την πολιτική αβεβαιότητα» και κάλεσε τους βουλευτές «να απομακρύνουν τα σύννεφα που μαζεύονται απειλητικά πάνω από τη χώρα». «Αν εκλέξουμε Πρόεδρο θα έχουμε σπρώξει τη χώρα έξω απ' την κρίση. Αν δεν ψηφίσουμε Πρόεδρο, η ευθύνη των εκλογών θα βαρύνει εκείνους που δεν θα εκλέξουν Πρόεδρο, το "παρών" θα έχει επάνω το ονοματεπώνυμο των βουλευτών, θα έχουν την ευθύνη και θα τους θυμάται ο λαός και κυρίως η ιστορία», είπε.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αν προσφύγουμε πρόωρα στις κάλπες, θα είναι πρώτη η ΝΔ. «Αν γίνουν εκλογές τώρα, θα τις κερδίσουμε. Το αισθάνομαι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε την πρότασή του για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, για διαπραγμάτευση για το χρέος, για διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος με πρόσωπα που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και για διεξαγωγή εκλογών στο τέλος του 2015.
Τσάμπα η προπαγάνδα του Φράγκα και η μνημονιακή εμμονή του!!!


Πρωθυπουργός σε κονσέρβα: Θανάσιμος ο κίνδυνος εκλογών»
Συνέντευξη σε κονσέρβα, με δυο τύπους στον ρόλο των αλιπάστων. «Το Παρών θα έχει το ονοματεπώνυμο τους και θα τους θυμάται ο κόσμος στην ιστορία».
«Είμαι ο μόνος πρωθυπουργός που έκανα συγκυβέρνηση από δεξιά έως αριστερά».
«Να συζητήσουμε την αλλαγή του Συντάγματος, αλλιώς δεν θα γίνει ούτε σε 7 χρόνια»
«Το ξαναλέω, οποίος θέλει, ας έρθει στην κυβέρνηση»!
«Ελάτε και συζητάω εκλογες στο τέλος του 2015″!
«Αρκετή ζημια μας εκαμε η περίοδος μετα τις ευρωεκλογες που έμοιαζε προεκλογική περίοδος.
Κανένας Ελληνας δεν θελει εκλογες.»
Ο κατήφορος τους δεν εχει τέλος. Μίλησαν για κουμπαράδες. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τους βουλευτες για αποστασία.
Μετα βγήκε μια βουλευτίνα των ΑΝΕΛ και είπε πως κάποιος πήγε να την εξαγοράσει, αποδείχθηκε πως ηταν ένας ομογενής οικοδόμος!!
Έπειτα ένα στέλεχος των ΑΝΕΛ πήγε να εξαγοράσει εναν βουλευτη των ΑΝΕΛ.
Αυτο που είδαμε ειναι πολιτικός εκβιασμός.
Διαψεύδω τα σενάρια (που διακινούσε το ίδιο το Μαξίμου) περι συμφωνίας με Χρυση Αυγη.
Μιλάμε για έξοδο της Ελλαδας απο το Ευρώ διότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτα που θα κανει θα ειναι πιστωτικό γεγονός.
Ουτε η αριστερά δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωπη.
Η Αριστερα του Ρεντζι φερνει πιο προχωρημένες μεταρρυθμίσεις.
Ακομα και ο Ολαντ με στήριξε, που ειναι σοσιαλιστής!
Ολο το προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ειναι μονομερής ενέργεια!
Θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα λεφτα για την στήριξη των τραπεζών για παροχές στον κοσμο. Αυτο δεν γινεται!
Είμαι σίγουρος οτι θα κερδίσουμε τις εκλογες! Το δείχνουν άλλωστε και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις που αντιστρέφουν το κλίμα…
Η Ελλαδα τα τρία τελευταία χρονια ειναι πρώτη σε μεταρρυθμίσεις.
Ηλεκτρονική εφορία, ηλεκτρονικά πιστοποιητικά, ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Θεσμικό πλαισιο για την έναρξη επιχειρήσεων.
Καταγραφή όλης της δημοσιας περιουσίας για πρώτη φορά.
Υπήρχαν δεκάδες χιλιαδες μαϊμου συνταξεις. Μειώσαμε το κόστος του δημοσιου, επειδή χτυπήσαμε την φοροαποφυγή και την εισφοροδιαφυγή, ωστε να μπορέσουμε να κάνουμε φοροαπαλλαγές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται τις εκλογες στην ωρα τους διότι μεχρι τότε ο κόσμος θα ειναι ενθουσιασμένος με την πολιτικη της κυβερνησης. Ενώ τωρα εκμεταλλεύεται την συγκυρία και ζητά τις εκλογές.
Αυτη η μάχη θα ειναι η ισοπέδωση του λαϊκισμου στην χωρα μας.

Απορία της olympiadas: Η λαλίστατη ΕΣΗΕΑ θα βγάλει κάποια ανακοινωση για το αποψινό βατερλό της δημοσιογραφίας;
Ε, κύριοι υπερασπιστές του λειτουργήματος; Ή είστε και εσείς υπέρ της δημοκρατικής διακυβέρνησης τύπου Βορείου Κορέας;

*Σημείωση:
Αν μία έστω, από τις 4 λεγόμενες εξουσίες λειτουργούσε λίγο σωστά, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά.
Έτυχε πριν χρόνια (προ κρίσεως) σε ένα σούπερ-μάρκετ να πέσω πάνω σε γνωστό δημοσιογράφο που τώρα κάνει εκπομπές τα Σ/Κ. Βλέποντάς με να πηγαίνω με φόρα κατά πάνω του, μου λέει «πες μου ό,τι θέλεις», οπότε τον ρωτάω στα ίσια, γιατί δεν λέει την αλήθεια στον κόσμο. Και η απάντηση ήρθε με ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο: «Χα, χα, ξέρεις τι έχει να γίνει άμα πω την αλήθεια;»
Δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση. Όλοι γνωρίζουν τα πάντα και εκτός λίγων εξαιρέσεων πέρα βρέχει, και αναρωτιέται κανείς, όταν μοιραία κάποτε έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, οι των ΜΜΕ τι να λένε άραγε στον μακαρίτη τον συνάδελφό τους τον Swindon;

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.