Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Δημήτρης Παπαδημούλης: Ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, τέρμα στις τζάμπα τηλεοπτικές άδειες. (video)

Τυχαίο;  Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
Σχετικό: ΜΜΕ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ξεκαθάρισε αφήνοντας άναυδο το πάνελ του Mega και προκαλώντας σεισμό στο μιντιακό κατεστημένο, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τέλος στο καθεστώς αυθαιρεσίας που επικρατεί με την δωρεάν αδειοδότηση των τηλεοπτικών αδειών. Έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα έτσι ότι οι μέρες της παντοκρατορίας τους και της χειραγώγησης και κατατρομοκράτησης της κοινής γνώμης είναι μετρημένες.
Ένα από τα πρώτα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να βρει χρήματα θα είναι ο ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες που εδώ και 25 χρόνια δίνονται τζάμπα!
Να σημειωθεί ότι το καθεστώς της μιντιοκρατίας στην Ελλάδα λειτουργεί σε πλήρη ανομία κάτι που αποτύπωνε και σχετική έκθεση το 2013 που είχε δοθεί στη δημοσιότητα από τον γενικό γραμματέα Διαφάνειας Γιώργο Σούρλα.

Τυχαίο; Σε νέο "απυρόβλητο" οι καναλάρχες, και νέα παράταση για τις άδειες στο γνωστό πρόβλημα με τις συχνότητες να μπαίνει ξανά "κάτω από το χαλάκι" και να παίρνει παράταση ένα "ακανθώδες" θέμα με πολλούς συνειρμούς..."

Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες  πλειοψηφία των μεγαλων τηλεοπτικών μέσων είναι φιλοκυβερνητικά, αλλά αυτήν τη φιλοκυβερνητικότητα σχεδόν όλων των μεγάλων μέσων στην Ελλάδα τη θεωρώ ελληνική πρωτοτυπία", σχολίασε ο κ. Παπαδημούλης, προκαλώντας αμηχανία και ενόχληση στην ...
παρουσιάστρια του δελτίου του MEGA, Μαρία Σαράφογλου, που προσπάθησε να παρουσιάσει μια εικόνα ωραιοποιημένη αλλά δεν απέφυγε το σφάλμα λέγοντας "ότι, σας αφήνουμε να μιλάτε και να διατυπώνετε την άποψή σας κ. Παπαδημούλη. Έχετε και παράπονο;" και συνέχισε ,"Κύριε Παπαδημούλη, είστε φιλοξενούμενος εδώ και εσείς μας λέτε κάτι τέτοιο;".

 «Κι αυτό δε μου επιτρέπει να κάνω κριτική;», ανταπάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης ότι «κομματική γραμμή δικαιούνται να έχουν τα κόμματα, όχι τα ΜΜΕ»!!!

Ο Δημ. Παπαδημούλης στο Mega για τη φιλοκυβερνητική γραμμή των ΜΜΕ και τις άδειες με τις οποίες "τους κρατάνε". Μόνο μετά από δημόσιο διαγωνισμό οι άδειες στα ΜΜΕ με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
avgi.gr, koutipandoras.gr


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.