Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Δημοσίευμα της Bild για την απήχηση της συνέντευξης του Γ. Κουρή στα Ελληνικά Μέσα

Μεγάλη απήχηση είχε η συνέντευξη του Γιώργου Κουρή στη μεγάλη γερμανική εφημερίδα Bild που διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες.

Η Bild επανήλθε χθες με δημοσίευμα της παρουσιάζοντας την μεγάλη απήχηση που είχε η συνέντευξη του εκδότη στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

*Εσείς οι Γερμανοί μας γ….

Γι’ αυτήν την συνέντευξη στη BILD μιλάει όλη η Ελλάδα

Γράφει η Λιάνα Σπυροπούλου (Αθήνα)

Αυτός ο Έλληνας μίλησε στη BILD και εκφράστηκε με σκληρά λόγια κατά της Γερμανίας!

Και βρήκε τεράστια ανταπόκριση στην πατρίδα του.

«Αγαπούσαμε εσάς τους Γερμανούς επειδή δουλέψατε τόσο σκληρά. Αλλά τα τελευταία χρόνια μας γ….. Κυριολεκτικά! Εσείς οι Γερμανοί δεν είσαστε οι μόνοι που δουλεύουν σκληρά», είπε ο μεγιστάνας των Media Γιώργος Κουρής (76).

Με αφορμή την κουβέντα του αφεντικού της εφημερίδας «kontra news» με τη BILD, οι ελληνικές εφημερίδες βρίσκουν την ευκαιρία να επιτεθούν ξανά και ξανά κατά της Γερμανίας. ...
Επίσης, πολλές ενημερωτικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα ανέφεραν τη συνέντευξη μίσους για τη Γερμανία, αναφέροντας τα βασικά μηνύματα.

Μιλάνε για μια «μαινόμενη συνέντευξη», ένα «ξέσπασμα» και περιγράφουν τη συζήτηση ως «καυτή».

Η ιστοσελίδα «Real» έχει τίτλο «Το ξέσπασμα του Γιώργου Κουρή στη Γερμανική εφημερίδα BILD» και μιλάει για μια «μαινόμενη συνέντευξη στη Γερμανική BILD».

«Ο Έλληνας εκδότης εξηγεί στη μεγαλύτερη Γερμανική εφημερίδα, ο Έλληνας εκδότης γιατί χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα στο έντυπό του όταν αναφέρεται στο Γερμανικό λαό, την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον υπουργό Οικονομικών Σόιμπλε», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Υπό τον τίτλο «Γίωργος Κουρής στη BILD: Εσείς οι Γερμανοί μας γ….., αναφέρεται το «iefimerida» στη συνέντευξη.

Γράφει: «Ο δημοσιογράφος της «Bild», όπως γράφει στην ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας, συνάντησε τον 76χρονο εκδότη στη βίλα του, στην Ακρόπολη και του ζήτησε το...λόγο για τον οποίο είναι τόσο επικριτικός με τους Γερμανούς.

«Γιατί μας μισείτε τόπο πολύ;» ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Κάνετε λάθος, αγαπάμε εσάς τους Γερμανούς, γιατί είστε ένας σκληρά εργαζόμενος λαός», απάντησε ο κ. Κουρής και πρόσθεσε: " Αλλά τα τελευταία χρόνια μας έχετε γ…... Εσείς οι Γερμανοί δεν είστε ο μοναδικός λαός που εργάζεστε σκληρά . Εργαζόμαστε κι εμείς σκληρά, και μάλιστα πιο σκληρά απ΄ότι εσείς.»

Στο κείμενο αναφέρεται: «Για άλλη μια φορά ο Γιώργος Κουρής εξηγεί στους Γερμανούς πως έχει η κατάσταση, αυτός είναι ο λόγος για τον τίτλο στη BILD.”

Λεζάντα:
Ο μεγιστάνας των Media Γιώργος Κουρής (76) είναι το αφεντικό της καθημερινής εφημερίδας «kontra news»



Γράφουν για εμάς
Πως είδαν τα ελληνικά μέσα τη συνέντευξη του Γιώργου Κουρή  στη Bild λέει: «Εσείς οι Γερμανοί μας έχετε γ@μ...σει»












































========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.