Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Αναζήτηση Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου(ΑΜΑ) ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για τους ασφαλισμένους του τ. Ο.Π.Α.Δ. - Τ.Υ.Δ.Κ.Υ

Αρχική σελίδα / Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες /  Αναζήτηση Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου(ΑΜΑ) ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για τους ασφαλισμένους του τ. Ο.Π.Α.Δ. - Τ.Υ.Δ.Κ.Υ

Μετά την ένταξη του τ. Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. στo IKA-ETAM και με γνώμονα αφενός την αναβάθμιση των παρεχόμενων Υπηρεσιών του προς τους πολίτες και αφετέρου τον περιορισμό της επισκεψιμότητας στα Υποκαταστήματα του παρέχει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του τ. Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. να ενημερώνονται ηλεκτρονικά για τον Αριθμό Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ) που διαθέτουν, λόγω της ενσωμάτωσης τους στο Μητρώο Ασφαλισμένων του Ιδρύματος.


Πατήστε για είσοδο στην Υπηρεσία Αναζήτηση Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου(ΑΜΑ) ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για τους ασφαλισμένους του τ. Ο.Π.Α.Δ. - Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.