Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Η Ραχήλ «ισοπεδώνει» τον εκπρόσωπο Τύπου του Ποταμιού στην TV μετά την αήθη επίθεσή του (βίντεο)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στη θέση του τον εκπρόσωπο του κόμματος «το Ποτάμι» Δημήτρη Τσιόδρα. Η κυρία Ρ. Μακρή και ο κ. Δ. Τσιόδρας παρευρέθηκαν στην εκπομπή του κ. Α. Λιάτσου στο kontra channel. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε κριτική στο « Ποτάμι » για τη φιλό – μνημονιακή στάση του για να προκαλέσει την αντίδραση του εκπροσώπου του κόμματος ο οποίος ενοχλημένος αναρωτήθηκε: «ποιοι είναι μνημονιακοί;»…
Η κόντρα ανάμεσα στην Ρ. Μακρή και τον Δ. Τσιόδρα συνεχίστηκε με τον τελευταίο να κάνει λόγο για το «γνωστό της πνευματικό επίπεδο» (χαμηλό επίπεδο, όπως έγινε σαφές από τα λεγόμενα του). «Λέτε δηλαδή ότι οι χιλιάδες ψηφοφόροι που με επέλεξαν στην εκλογική μου περιφέρεια είναι χαμηλού επιπέδου» ανταπάντησε η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει ακόμη περισσότερο τον εκπρόσωπο του «Ποταμιού» να χάσει τα λόγια του και να χαρακτηρίζει όσα έλεγε η συνομιλήτρια του «ανοησίες», δείχνοντας φανερά «αποσυντονισμένος» από τα «καρφιά» της Ρ. Μακρή.
Σημειώνεται ότι...
ο κ. Τσιόδρας, ο οποίος ενοχλήθηκε από τον χαρακτηρισμό του «Ποταμιού» σαν φιλό – μνημονιακό κόμμα, υπήρξε, σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του, προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του Π. Πικραμμένου (με λαμπρή, υπέρ των μνημονίων, καριέρα στη συνέχεια σε ρόλο δημοσιογράφου – σχολιαστή, με άκρως μνημονιακές θέσεις στον Σκάι).
Πρώτα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, η Ραχήλ Μακρή συγκρούστηκε και με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ όταν ζήτησε να μάθει πώς είναι δυνατόν ο Ριζοσπάστης, η κομματική εφημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος, να κυκλοφορεί με ολοσέλιδη διαφήμιση της Coca Cola.
Δείτε το βίντεο, η κόντρα με τον Τσιόδρα στο 05:56

Αήθης & χυδαία επίθεση από στελέχη του ΚΚΕ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ προς την κα Ραχήλ Μακρή
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.