Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Πάνος Καμμένος: Θα τους λιώσω… Έμπλεξε άσχημα η διαπλοκή με τον Πάνο Καμμένο κι η πλάκα είναι ότι είναι ΚΑΘΑΡΟΣ, δεν τον κρατάνε από πουθενά και δεν καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ!

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ και στον Κλεάνθη Λοΐζο.
«Θα τους λιώσω… θα διερευνηθούν τα πάντα…» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι οι υποθέσεις αυτές αφορούν όλη την περίοδο του 2000 μέχρι και σήμερα.
«Εδώ μιλάμε για ληστεία μετά φόνου και, αν ο Τσοχατζόπουλος είναι μέσα, είναι για τροχαία παράβαση μπροστά σε αυτά που έχουν κάνει οι υπόλοιποι».
Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο, 9 εκατομμύρια ευρώ για μια κεραία για τα NH-90, κι άλλα πολλά. Θα ακούσετε στο βίντεο και θα φρίξετε από την αηδία όσων αφορά τα εξοπλιστικά , Ο Πάνος δίνει συνέντευξη στόν Κλεάνθη Λοΐζο στο κανάλι TV COSMOS, «Θα τους λιώσω... θα διερευνηθούν τα πάντα...» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι οι υποθέσεις αυτές αφορούν όλη την περίοδο του 2000 μέχρι και σήμερα:

Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα λιτότητας:

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε πολιτικές λιτότητας που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω ανεργία, δεν θα ακολουθήσει «εντολές που θα οδηγήσουν, με τη βαριά φορολόγηση, στη δήμευση της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσία» και «δεν πρόκειται να λειτουργήσουμε παρά μόνο ως ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου.
«Κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος» διαβεβαίωσε ο κ. Καμμένος και τόνισε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για τις οικογένειες όλων, για «το μέλλον των παιδιών μας», για τις περιουσίες των Ελληνίδων και των Ελλήνων, και για να μπορέσει με μία καινούργια πολιτική να αλλάξει σελίδα. «Διαπραγματευόμαστε, έχοντας αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε πολιτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στο χάος, την ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση» πρόσθεσε.
Ο υπουργός Άμυνας, ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν έχει πάρει ακόμη στα χέρια της την εξουσία, επικαλούμενος στις προτροπές πολιτών για ταχύτερη αποτελεσματικότητα. «Δεν πρόκειται να μείνει κανείς ατιμώρητος και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε τίποτα» ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος.
Τίτλος από "σίβυλλα"
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.