Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ελληνας φοιτητής (ο Αλέξανδρος Φιλιππίδης) κράζει τον Ντάισελμπλουμ

Σχετικό: Αυτός είναι ο διάλογος του Έλληνα φοιτητή με τον Ντάισελμπλουμ στην Ολλανδία: «έτσι κάνουμε χειραψία, όχι όπως κάνατε στην Ελλάδα» – «Το να κατηγορείτε τους άλλους, δεν πρόκειται να λειτουργήσει» (βίντεο)
Λεκτικά πυρά Ελλήνων φοιτητών δέχτηκε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά την διάρκεια διάλεξης του στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ντελφτ στην Ολλανδία.

Ο Έλληνας φοιτητής, που φαίνεται στο βίντεο, επικρίνει τις τακτικές που ακολουθούν οι εταίροι όσον αφορά την Ελλάδα. Ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής του Eurogroup απαντά στα λεγόμενά του και ο διάλογος τελειώνει με τους δύο άνδρες να δίνουν τα χέρια.

Στο βίντεο που παραθέτουμε –από το κεντρικό δελτίο των ειδήσεων του Alpha- παρακολουθούμε τον έντονο διάλογο που είχε Γερούν Ντάισελμπλουμ με Ελληνα φοιτητή που σπουδάζει στην Ολλανδία...

Ο ευρωπαίος επίτροπος μετά την διάλεξη που είχε πραγματοποιήσει στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ντελφτ στην Ολλανδία, με ομάδα Ελλήνων φοιτητών στάθηκε η αφορμή να βρεθεί αντιμέτωπος με ομάδα Ελλήνων φοιτητών, οι οποίοι απέδωσαν ευθύνες στην ακολουθούμενη ευρωπαϊκή πολιτική η οποία είναι συνυπεύθυνη για την δραματική οικονομική κατάσταση που βιώνει ο ελληνικός λαός.

«Συνεχίζεται αν δίνεται δάνεια στην Ελλάδα για να πληρώσει άλλα δάνεια, είναι σαν να δανείζεσαι από έναν τοκογλύφο για να ξεχρεώσεις έναν άλλο» είπε φοιτητής απευθυνόμενος στον Ντάισελμπλουμ και συμπλήρωσε «Συνεχίζετε να υποστηρίζεται το πρόγραμμα λιτότητας, που μάλιστα το προτείνατε ακόμη και εδώ στην Ολλανδία, πράγμα που σημαίνει περικοπές στην υγεία και απολύσεις. Ενώ την ίδια στιγμή δηλώνεται στις εφημερίδες ότι κάθε Ολλανδός δίνει 700 ευρώ σε κάθε Έλληνα πολίτη, κάτι που δεν ισχύει».

Ο Ευρωπαίος επίτροπος παπαγάλισε την ίδια κασέτα που ακούμε εδώ και καιρό.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.