Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ο Αναστασιάδης στην Αθήνα, καταγγέλλει δημοσιογράφους που διαστρέ- βλωσαν (Λες να είναι πρώτη φορά από αυτά τα ερπετά;) τις δηλώσεις του!!!

Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, οι δύο ηγέτες «συνομίλησαν για τις τρέχουσες εξελίξεις».
Γνωστοποιείται επίσης, ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα επισκεφθεί την Αθήνα την Παρασκευή του Πάσχα, 17 Απριλίου, προκειμένου να ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα, για τις συνομιλίες που θα έχει εν τω μεταξύ με τoν ειδικό σύμβουλο του Γ.Γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έστεν Μπαρθ Άιντα.
Στην σχετική, άτυπη ενημέρωση που έλαβαν οι δημοσιογράφοι, δεν αναφέρεται εάν συζητήθηκε μεταξύ τους και το προκύψαν σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο θέμα της δυσαρέσκειας της Αθήνας για την δήλωση, όπως μεταδόθηκε, του Προέδρου Αναστασιάδη ότι έχουν γίνει ασκήσεις επί χάρτου από την κυπριακή Κυβέρνηση σε περίπτωση που υπάρξει έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη – το γνωστό ως Grexit.
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην Κύπρο, Νίκος Χριστοδουλίδης, έχει δηλώσει πάντως ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του κ. Αναστασιάδη, και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Αθήνα. ...

Χρήστος Μιχαηλίδης, ΚΥΠΕ-CNA
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΠΕ στη Λευκωσία, Αριστείδη Βικέτο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, δήλωσε ότι «κάποιοι εσκεμμένα» φρόντισαν να αναδείξουν κάποιες πτυχές από την απάντησή του σε ερώτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ.
Τόνισε ότι απάντησε πως θεωρεί αδύνατον και απίθανο «να επισυμβεί οτιδήποτε το κακό ή το χειρότερο που να φτάνει μέχρι Grexit». «Συνεπώς, αυτό δεν σημαίνει ότι υποστήριξα ή υποστηρίζω (κάτι τέτοιο), αντίθετα είχα μιλήσει για ψήφο εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία και τις πολιτικές που η Ελληνική Κυβέρνηση ακολουθεί».
Κάποια ώρα, είπε ο κ. Αναστασιάδης, «χρειάζεται περισσότερο ήθος από κάποιους δημοσιογράφους, εννοώ εκείνους που διαστρεβλώνουν ή απομονώνουν για να προκαλέσουν πρόβλημα».
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.