Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Στυλιανός Παττακός - Σπάνια συνέντευξη - Από τον Μεταξά στον Παπαδόπουλο - συνέντευξη για Κυπριακό


‎"Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ο στρατιώτης καλύπτει τον σύντροφο του. Εγώ νιώθω ακόμα στρατιώτης και δεν πρόκειται να πω για λάθη.
Η επανάσταση ήταν μία αναγκαιότητα για την πατρίδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στυλιανός Παττακός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Παραπολιτικά".
Αναφερόμενος στην παρούσα κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, ο Παττακός υποστηρίζει πως λυπάται που η Ελλάς έφτασε σε αυτό το σημείο και τονίζει πως μόνο ένας τρελός θα μπορέσει να τη σώσει. «Ένας τολμηρός, ζωηρός, τίμιος που θα θελήσει να διορθώσει τις αδικίες και τα ψεύδη και θα μαζέψει τους κουκουλοφόρους», πρόσθεσε.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω από την κουβέντα τη Χρυσή Αυγή. ...
Μάλιστα αναφέρει, αναπολώντας το παρελθόν επί δικτατορίας, πως «Αν κάποιος κάνει κάτι, αυτός είναι μόνο η Χρυσή Αυγή». "Η Χρυσή Αυγή ήρθε και θα μείνει..." δηλώνει μεταξύ των άλλων ο δικτάτορας Στυλιανός Πατακός, .
Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι το μόνο κόμμα που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων είναι το Εθνικιστικό Μέτωπο του Νίκου Μιχαλολιάκου, το οποίο όπως εκτιμά θα αφανίσει το υπάρχον πολιτικό προσωπικό. Παράλληλα ο αρχιπραξικοπηματίας αποκαλύπτει την άγνωστη επίσκεψη του Ηλία Κασιδιάρη στο σπίτι του. Πηγή: www.lifo.gr



Στυλιανός Παττακός, συνέντευξη για Κυπριακό
Στην εκπομπή μιλούν για το φάκελο της Κύπρυ οι: Μαρίνος Σιζόπουλος, Μακάριος Δρουσιώτης, Δημήτρης Ταλιαδώρος. Επίσης, προβάλλεται μια σπάνια και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του στρατηγού Στυλιανού Παττακού και του αντιστρατήγου Ιωάννη Κουτσογιάννη.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.