Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος: ΑΙΤΗΜΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ & ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΙΤΗΜΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ & ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Προς
κ. Ξουλίδου Σταυρούλα, Βουλευτή των ΑΝΕΛ
Αθήνα.

Κυρία Ξουλίδου,
Κυρία Βουλευτή,


Επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ, για την ομιλία σας στην Βουλή, στις 8-5-2015 για τις οργανικές θέσεις στα Πειραματικά σχολεία, εκ μέρους του 40% των εκπαιδευτικών, που εκδιώχθηκαν παράνομα από τα Πειραματικά σχολεία, από το 2011, με τον αντι-επιστημονικό, μνημονιακό νόμο της κ. Διαμαντοπούλου και περιμένουν δικαίωση να επανέλθουν στις οργανικές τους θέσεις και για τον λόγο αυτό ευχαριστούμε όσους Βουλευτές μας συμπαραστέκονται στον δίκαιο αγώνα μας..
Σας επισυνάπτω σχετικό Υπόμνημα και δεύτερο υπόμνημα που αποδεικνύω ότι τα περί τα δήθεν «αριστείας» στα λεγόμενα «Πρότυπα Πειραματικά ήταν όλα απάτη και ψέματα και για τον λόγο αυτό έχω κάνει αναφορές.

1. Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος: Κατεπείγον Σχέδιο Νόμου «Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση» που συζητείται σήμερα και αύριο στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, προκειμένου να ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

2.  Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος: Κατατέθηκε στην Εισαγγελία Κατά της Διαφθοράς, για την κατά συρροή διαφθορά στα Πειραματικά και Πρότυπα σχολεία, με αρ. πρωτ. 616/6-5-2015

Με τιμή
Αθήνα, 8-5-2015
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πρόεδρος Ελληνοδιεθνής.
(Ο πρώτος διωχθείς από τον νόμο Διαμαντοπούλου)
Διδάκτωρ Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης.
Κολοκοτρώνη7, Πεύκη, Τ.Κ. 15121 Αθήνα. Τηλ. 6980203968


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.