Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Λες ψέματα, όπως πάντα, Βενιζέλο

Ψεύτη


Κάθισα με το ζόρι στον Η/Υ για να ακούσω το ένα εκ των τεράτων, των τελευταίων ετών. Δε θα αναφερθώ στο ότι αντί να του κάνει ερωτήσεις ο κόσμος, ο πανικόβλητος υπάνθρωπος τους χαρακτήριζε ως αντιδημοκράτες, ως προβοκάτορες, ως είρωνες, λανθασμένους, παραπλανημένους και γενικά, με το που άρχιζε μια ερώτηση κάποιος, στην μέση αυτής, τον διέκοπτε  το τέρας και του αντιγύριζε μια άλλη ερώτηση για να πετάξει την μπάλα στις κερκίδες. 
Ρε βενιζέλο όμως, ρε ψεύτη, τι είπες 10 λεπτά πριν κλείσει η εκπομπή ;  Πως δεν γίνονται πλειστηριασμοί από τις τράπεζες ;
Δεν ντρέπεσαι ρε ; Δεν γίνονται πλειστηριασμοί γιατί στέκεται μπροστά κόσμος, και ματαιώνει αυτούς και όχι γιατί οι τραπεζίτες (που στο 99% είναι δικοί σου ή του άλλου τέρατος του σημίτη) ένιωσαν τύψεις.
Πάρε λοιπόν μερικές φωτογραφίες από Τετάρτες, μπροστά και μέσα στα Ειρηνοδικεία σε όλη την Χώρα. Ψεύτη !


Πλειστηριασμοί δεν γίνονται, δολοπλόκε βενιζέλο γιατί μπαίνει ο κόσμος μπροστά ρε και όχι γιατί οι τράπεζες έχουν τύψεις ή γιατί το πολιτικό σώμα έκανε κάτι για να σώσει τον κόσμο. Τον κόσμο που --με τα χρήματά του- έσωσε τραπεζίτες και τράπεζες.  ...
Τον κόσμο που του τα κλέψατε όλα !
Γιώργος Θ. Κανελλάκης
Ρόμπα γίνεται από δημοσιογράφο ο πολιτικός απατεώνας Ε. Βενιζέλος

Είναι εντυπωσιακό πόσο μεγάλος πολιτικός απατεώνας είναι ο υπό προθεσμία αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Εχει πραγματικό ταλέντο να λέει τα μεγαλύτερα ψέματα με την απόλυτη φυσικότητα.

Πολλά σημεία της συνέντευξης που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε στα οποία δεν έλεγε απλώς ανακρίβειες αλλά καραμπινάτα ψέματα.
Τα προσπερνάμε όμως –άλλωστε για την εμπλοκή του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και στις προμήθειες πολεμικών εξοπλισμών έχουμε γράψει πολλές φορές-  και στεκόμαστε μόνο σε ένα σημείο στο οποίο υποτιμούσε κατάφωρα την νοημοσύνη των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν την εκπομπή.

Προφανώς ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ποντάροντας στην άγνοια των τηλεθεατών πήρε υπό την προστασία του τον Χαρδούβελλη και ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησε να μας πει ότι αν εφαρμοζόταν το περιβόητο e-mail του θα είχαμε σαν χώρα .. αναπτυξιακή προοπτική.

Δυστυχώς όμως για τον Ε. Βενιζέλος μόλις πριν τρεις μέρες δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ – ο Θάνος Πασχάλης της εφημερίδας «Αγορά»- ο οποίος όχι απλώς έχει διαβάσει το mail Χαρδούδελλη, αλλά το έχει μελετήσει, βγήκε στην τηλεοπτική οθόνη και μας ανέφερε το εφιαλτικό σενάριο για τον ελληνικό λαό θα είχε προκύψει αν αυτό γινόταν κυβερνητική πολιτική.

Οπότε στα λεγόμενα του Βενιζέλου προσθέτουμε τις απόψεις του δημοσιογράφου που αναφέραμε και το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι να γίνεται ρόμπα ο Βενιζέλος.



O Ευάγγελος Βενιζέλος "στον ενικό" με τον Νίκο Χατζηνικολάου
΄Β μέρος
΄Γ μέρος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.