Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ο Άδωνις για τον Βαρουφάκη: "Σε άλλη χώρα θα έτρωγε κλήση για το κράνος" -

Κριτική στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ασκεί ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, αυτή τη φορά όχι για την οικονομική πολιτική της χώρας, αλλά επειδή οδηγεί την μηχανή του χωρίς κράνος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Βλέπω τον Γιάνη πώς κινείται καμαρωτός καμαρωτός στη μηχανή του χωρίς κράνος. Σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα έτρωγε κλήση. Εδώ επευφημίες.».

Η …αστείρευτη πηγή …έμπνευσής μου, έκανε και πάλι το θαύμα της, δίδοντάς μου το ερέθισμα για ένα νέο πόνημα με θέμα «ο Ρουφιάνος», μιας και παραμένει στην επικαιρότητα με ...δική του επιλογή.!

Ο ρουφιάνος είναι κατά τη γνώμη μου η πιο επικίνδυνη και ελεεινή ανθρώπινη κατηγορία.

Είναι αρκετά δύσκολο να τον εντοπίσεις, καθώς δρα και κινείται αθόρυβα, γεγονός που τον ξεχωρίζει από τον Προδότη.

Ο προδότης θα σε δώσει φανερά ενώ ο ρουφιάνος θα ορκίζεται σε όλους τους αγίους ότι δεν έχει ιδέα…

Το καλό πρόσωπο που παρουσιάζει είναι εξαιρετικά παραπλανητικό και ίσως και το ισχυρότερο όπλο του.!

Χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι το κουτσομπολιό, η λασπολογία, το λασπόλουτρο (σε …προχωρημένες ηλικίες) και οι καλές του σχέσεις με όλον τον κόσμο. Αποκαλεί τους ανθρώπους όλους …ευγενικούς του, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι μεταξύ τους υπάρχουν πολλά …παλιοτόμαρα.!

Χρησιμοποιώντας τα πιο πάνω παραδείγματα για να επισημάνουμε τη διαφορά του με τον Προδότη, ο ...
ρουφιάνος θα φτύσει στο φαγητό σου, όταν θα πας τουαλέτα, δεν θα το φάει και θα ρίξει την ευθύνη σε κάποιον άλλο σε περίπτωση που το καταλάβεις.
Άπαξ όμως και αποκαλυφθεί, είναι πραγματικά διασκεδαστικός.

Συνήθως κλαψουρίζει, ζητά απεγνωσμένα συγγνώμη - λέξη που έχει πει περισσότερες φορές και από το όνομά του από τότε που γεννήθηκε-, υποβαθμίζει και κατηγορεί τον εαυτό του (σκατά τα έκανα πάλι, εγώ φταίω για όλα, κλπ) με απώτερο σκοπό να κερδίσει τη συμπόνιά σου.

Προκειμένου να τον αντιμετωπίσεις επιτυχώς, για μια φορά στη ζωή σου, μην είσαι πονόψυχος και συμπονετικός… Στείλτον στο γεροδιάολο και λίγο παραπέρα…

Θα προσπαθήσει τότε να αμυνθεί δια της επιθέσεως, ακόμα και με …αποκαλυπτικό λόγο, αλλά τα πυρά του θα είναι …άφλογα.!

Θα ανακατευτεί με το λασπόλουτρο -στο οποίο νομίζει ότι θα σε ρίξει- και δεν θα ξαναβγεί ποτέ του από κει…

ΣΕ λίγο θα έχουμε και τα ονόματα όσων άρχισε ήδη να απειλεί με αποκαλύψεις και τέτοια …γαργαλιστικά και ενδιαφέροντα πράγματα, χωρίς σεβασμό ακόμα και στις οικογένειές τους.!!!

Το καλό γι’ αυτόν είναι ότι ξέρει με λεπτομέρειες, τι έπαθε κάποιος που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει παρόμοιες μεθόδους… Ας το προσέξει.!

Αυτά για τώρα, διότι μπορεί να επανέλθουμε.!

Υ. Γ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με τον ...παροικιακό ρουφιάνο, (δεν) είναι εντελώς συμπτωματική…
Ο "Ρουφιάνος" από antipodas22
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.