Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Λάμπες «οικονομίας» το έγκλημα σε βάρος τής ανθρώπινης υγείας »


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:
Το κατωτέρω βιβλίο έχει πλέον μόνο ιστορική αξία. 
Τα ζητήματα που έχουν ανακύψει είναι περισσότερο επικίνδυνα για την υγεία μας και το περιβάλλον από τα δεδομένα που παρουσιάζονται στο βιβλίο των 316 σελίδων. 
Γι’ αυτό συνιστώ θερμά εάν θέλετε να είστε ενήμεροι για τις εξελίξεις, που δυστυχώς αποκρύπτονται κατά 98% από τα ελληνικά ΜΜΕ και κατά 60% από τα αγγλόφωνα, παρακολουθείτε τα κείμενα που κατά καιρούς ανεβάζω, τα οποία αποτελούν και τα θέματα τής δεύτερης έκδοσης τού ίδιου βιβλίου που ετοιμάζω.

BIBLIO.1Ένα ρυπαρό για το περιβάλλον και επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία προϊόν έχει βαφτεί λαμπερό πράσινο. Κατεβάστε όλο το βιβλίο από εδώ: → Λάμπες Οικονομίας, το Μεγάλο Λάθος, με πάνω από 400 παραπομπές (στη 2η έκδοση που ετοιμάζω έχουν περάσει τις 1.200) και περιληπτική παρουσίαση δεκάδων παραγόντων, που αποδεικνύουν ότι οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού ή λαμπτήρες οικονομίας, φέρνουν με τη χρήση τους μια νέα πολυεπίπεδη παγκόσμια τραγωδία.
Στην περίπτωση που υπάρχει δυσκολία για το κατέβασμα ολόκληρου τού βιβλίου μπορείτε να τοκατεβάσετε από την ιστοσελίδα διάθεσης δωρεάν ηλεκτρονικών βιβλιών σε παλαιότερη εκδοχή από εδώ: 
 http://www.free-ebooks.gr/gr/e-rafi.php?id=1185
ή τμηματικά από εδώ:
→ Α’ Μέρος: 1-111
Β’ Μέρος: 112-206
→ Γ’ Μέρος: 207-316
Για προτάσεις, σχόλια, βελτιώσεις, κριτική:   mousouliotis@gmail.com

ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ 32 ΣΕΛΙΔΩΝ.
ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ  ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ (ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥ) ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ 720 ΣΕΛΙΔΕΣ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΒΙΒΛΙΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ.
 Λάμπες «οικονομίας» φιλικές προς το περιβάλλον… Όπως λέμε λαγοί με μεταξωτές κορδέλες
Διευκρίνιση: Όταν βλέπετε – σπάνια – κάποιο ορθογραφικό ή συντακτικό λάθος, ας θυμάστε ότι το βιβλίο είναι υπό επεξεργασία και ότι η βασική του αξία είναι πως βασίζεται σε μερικές χιλιάδες επιστημονικές εργασίες και όχι σε πράσινα παραμύθια τής Χαλιμάς, αποκρύψεις, περιβαλλοντικές παρωπίδες ή αλλότρια συμφέροντα.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.