Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ο εντυπωσιακός φόρος τιμής στο νησί της Ζακύνθου χάρισε στον Tomkόw το βραβείο Best Timelapse Award, στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου του Λος Άντζελες (L.A. Independent Film Festival).

Γι' αυτή τη δουλειά, για το εντυπωσιακό «Treasures of Zakynthos»χρειάστηκε να κάνει τέσσερα ταξίδια στο νησί, να περπατήσει εκεί περισσότερα από 2.000 χιλιόμετρα κουβαλώντας εξοπλισμό βάρους 200 κιλών, να εργαστεί σκληρά για 840 ώρες, να καταγράψει video συνολικής διάρκεια 28 ωρών, και να περάσει 380 ώρες μοντάροντας του.

Η σκληρή δουλειά του, όμως, ανταμείφθηκε. Ο εντυπωσιακός φόρος τιμής στο νησί της Ζακύνθου χάρισε στον Tomkόw το βραβείο Best Timelapse Award, στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου του Λος Άντζελες
(L.A. Independent Film Festival).
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.