Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

"ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ" ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

"ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ" ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Τα πεπραγμένα Τσίπρα μέσα σε πέντε και μισό μήνες διακυβέρνησης αποδεικνύουν ότι στην χώρα επιβάλλεται σκληρά, βρώμικα και αδίστακτα το “Δόγμα του Σοκ” και η “Θεραπεία Σοκ” της νεο-φιλελεύθερης σχολής του Σικάγο. Οργανο και εφαρμοστής της πολιτικής αυτής είναι ο Α. Τσίπρας και η παρέα του.
Ο κατάλογος με όσα ακολουθούν αποτελεί καταγγελία και συνάμα επιβεβαίωσή της.
Οσοι θέλουν να μπουν μαζί του στο κάδρο και να συνταυτιστούν με αυτόν ας το πράξουν.
Εμείς καλούμε τα υγιή στοιχεία από το κόμμα του και όλο τον ελληνικό λαό να αντιληφθεί ποιός είναι και τι είναι αυτό που πράττει και να προχωρήσει στην θεσμική ανατροπή, απομόνωση και τιμωρία του.
Ο Α. Τσίπρας εφαρμόζει σε κάθε τομέα απόλυτα την θεραπεία Σοκ που προβλέπει το “Δόγμα του Σοκ” για να καμφθούν οι αντιστάσεις ενός λαού.


Σοκ 1ο: Πρότεινε και έκανε πρόεδρο της δημοκρατίας τον συντηρητικό , νεοδημοκράτη υπουργό και βουλευτή Προκόπη Παυλόπουλο, αντί να επιλέξει πρόσωπο από την αριστερά (π.χ. τον αγωνιστή Μανώλη Γλέζο). Αναλογιστείτε και θυμηθείτε με ποιες δηλώσεις συνοδεύτηκε η επιλογή αυτή και πόσο ατιμωτικές τελικά ήταν για τον αριστερό κόσμο στην Ελλάδα.

Σοκ 2ο: Ενσωμάτωσε στην κυβέρνηση και στο κόμμα του στοιχεία που προέρχονταν ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη. Μάλιστα τα τοποθέτησε σε θέσεις κλειδιά, διατήρησε σε αντίστοιχες θέσεις πρόσωπα που υπηρέτησαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις και δεν ζήτησε καν την παραίτηση Στουρνάρα.

Σοκ 3ο: Εξαίρεσε από τον έλεγχο της επιτροπής για το χρέος τους Κ. Καραμανλή και Κ. Σημίτη και τις κυβερνήσεις τους. Τούτο, παρότι το κόμμα του επί σειρά ετών τους καταδείκνυε ως συνυπεύθυνους.

Σοκ 4ο: Αδειασε τα όποια αποθεματικά υπήρχαν στα Ασφαλιστικά Ταμεία, στις ...
Περιφέρειες, στους Δήμους και σε οργανισμούς και επιχειρήσεις του Δημοσίου, του εξουθένωσε και τους κατέστησε ουσιαστικά αδύναμους να λειτουργήσουν.

Σοκ 5ο: Απεύθυνε (ουσιαστικά) πρόσκληση στους μετανάστες να έλθουν στην Ελλάδα, χωρίς η χώρα να βρίσκεται σε θέση να διαχειριστεί την παρουσία τους και να τους συνδράμει έστω στα στοιχειώδη. Εχει δημιουργήσει ένα τεράστιο ζήτημα στα νησιά του Αιγαίου και συνολικά στην χώρα με χιλιάδες ανθρώπους που δεν έχουν μέσα διαβίωσης.

Σοκ 6ο: Παραβίασε και παραβιάζει την ρητή και δεσμευτική εντολή του Δημοψηφίσματος, όταν επικράτησε το “ΟΧΙ”, παρερμηνεύοντας το βάναυσα και μπροστά στα μάτια του λαού και έχοντας παραβιάσει και καταπατήσει βάναυσα το Σύνταγμα και την θεμελιώδη αρχή του, αυτή της λαϊκής κυριαρχίας. Οπως προκύπτει από όσα δημόσια δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης, στο δημοψήφισμα που προκύρηξε ήθελε το ΝΑΙ για να έχει άλλοθι στην σφαγή του λαού.

Σοκ 7ο: Εφερε στην χώρα το νεο-φιλελεύθερο ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, αν και εκλέχθηκε για το αντίθετο. Με το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ παραχωρεί την δημόσια γη και την δημόσια περιουσία. Με τα νέα οριζόντια μέτρα λιτότητας καθημάζει την χώρα και τον λαό οδηγώντας την σε πλήρη υποτέλεια και καταστροφή. Ολοκληρώνει την παράδοση της χώρας και του λαού σε ξένες δυνάμεις και στο διεθνές κεφάλαιο.

Σοκ 8ο: Ευτέλισε στην Ελλάδα την έννοια της αριστεράς και τους αγώνες εκατομμυρίων ανθρώπων, διαλύοντας και εξευτελίζοντας στα μάτια και το νου όλου του λαού το σύνολο του αριστερού πολιτικού χώρου. Δημιουργεί πλήρη απογοήτευση στον ελληνικό λαό και αντίληψη πεπρωμένου και μοιρολατρίας.

Σοκ 9ο: Δικαίωσε τους Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. και όλους τους συνοδοιπόρους τους για τις πολιτικές τους και τα μνημόνια που επέβαλαν. Αποκατέστησε και επανέφερε τους ανωτέρω και τις πολιτικές τους ως τις μόνες εφικτές και αναγκαίες, επιβεβαιώνοντας και ενισχύοντας συνολικά τις πολιτικές του νεο-φιλελευθερισμού.

Σοκ 10ο: Κατέστησε παντελώς αναξιόπιστες και γελοιοποίησε στα μάτια των λαών τους τις πολιτικές και θέσεις αναλόγων πολιτικών κινημάτων σε όλη την Ευρώπη.

Σοκ 11ο: Αδειασε από χρήματα τις τράπεζες, τις οποίες ουσιαστικά κατέστρεψε (για να τις ξεπουλήσει σε ξένους μαζί με τις τεράστιες και ουσιώδεις για την Ελλάδα περιουσίες τους) και εξευτελίζει τον ελληνικό λαό να στήνεται στην ουρά κάθε ημέρα για να πάρει 60 Ευρώ, αλλά και παρακρατεί τις συντάξεις με την καταβολή των 120 Ευρώ. Εξευτελίζει και καθιστά αδύναμους να επιβιώσουν εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους. Δημιουργεί φόβο και τρόμο για την επιβίωση όλων.

Σοκ 12ο: Εχει θέσει την χώρα σε ημιαργία καταστρέφοντας και ακυρώνοντας κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με την χρήση χρήματος και έχοντας φέρει σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους, οι οποίοι δεν θα ανακάμψουν για να έλθουν στις θέσεις τους οι πολυεθνικές και οι ντόπιες ολιγαρχίες.

Σοκ 13ο: Ευτέλισε και ακύρωσε κάθε βάσιμη άλλη ή εναλλακτική λύση για τα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά ζητήματα της χώρας με τον άθλιο και σκόπιμο αφορισμό, ό,τι δήθεν τις εξέτασε αλλά δεν γινόταν τίποτε άλλο και πως ο,τιδήποτε άλλο θα ήταν καταστροφή. Επιχειρεί δηλαδή να εμπεδώσει σε ακόμα μεγαλύτερο μέρος του λαού, ότι οι μοναδικές ορθές και εφικτές πολιτικές είναι δήθεν αυτές του νεο-φιλελευθερισμού, του συνολικού ξεπουλήματος και της υποταγής.

Σοκ 14ο: Θεοποίησε δογματικά την Ε.Ε. και το Ευρώ, χωρίς κανένα αναλυτικό ή πολιτικό δεδομένο και μεταφέρει την θέση ότι ακόμα και σε αυτό το αποικιοκρατικό και ανθελληνικό καθεστώς η Ελλάδα δεν έχει άλλη λύση από το να παραμένει και να υπακούει στις απαξιωτικές εντολές των δουλοκρατόρων. Δημιουργεί δηλαδή κουλτούρα υποταγής και ραγιαδισμού και την ενισχύει καθημερινά.

Σοκ 15ο: Προβάλλει σκόπιμα το απατηλό: “πρώτη φορά κυβέρνηση της αριστεράς” και ότι πρέπει να παραμείνει στην εξουσία για να διαχειριστεί δήθεν καλύτερα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Με τον τρόπο αυτό διαιρεί και καταστρέφει τον πολιτικό χώρο αυτό και ακυρώνει τα ιδεολογικά δεδομένα της αριστεράς. Διαιρεί επίσης τον λαό συνολικά επαναφέροντας διλήμματα από το παρελθόν (π.χ. ”μπαμπούλες του παρελθόντος”), τους οποίους όμως επιχειρεί να αποκαθάρει με την δήθεν “εθνική προσπάθεια” και την στήριξη που του παρέχουν, δημιουργώντας μια ακόμα τεράστια σύγχυση στο λαό.

Τα πιο πάνω καταδεικνύουν ποιος είναι και τι υπηρετεί ο άνθρωπος αυτός, που στηρίζουν σήμερα, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, είτε σκόπιμα, είτε εκβιαζόμενα με τις άδειες λειτουργίας τους, στην μεγαλύτερη επιχείρηση προπαγάνδας, διαστροφής και συσκότισης της κοινής γνώμης και καταγράφηκε στην ελληνική ιστορία και απέναντι στην οποία ωχριά η αμέσως προηγούμενη αδιακώλυτη επιχείρηση προπαγάνδας, που ουδόλως παρεμπόδισαν ούτε τιμώρησαν οι οπαδοί του ΝΑΙ.

Καλούμε κάθε άνθρωπο, να σκεφτεί, να πάρει βαθιές ανάσες θάρρους, να πεισμώσει, να ενωθεί με το κίνημά μας για να αναστρέψει και ματαιώσει το έγκλημα, πλην επιφέρει ανήκεστες και νέες ανεπανόρθωτες βλάβες στα δίκαια του λαού και στην έννοια της Ελλάδας.


-------------------------------------------------------------------
 

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ !!!
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 



Σχετικά κείμενα και αναφορές του ιδίου 


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.