Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Süddeutsche Zeitung: Αυτή είναι η πρόταση της Ελλάδας στο Eurogroup

Την πρόταση που θα καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση σήμερα σε Eurogroup και Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες παρουσιάζει η γερμανική εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung»

Η γερμανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι προτάσεις που πρόκειται να κατατεθούν από την ελληνική πλευρά στις Βρυξέλλες είναι κοντά σε αυτές που ο ελληνικός λαός απέρριψε στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

«Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, θα παρουσιάσει στις Βρυξέλλες, μια διαπραγματευτική πρόταση, η οποία στην ουσία, μοιάζει με το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που απέρριψαν οι Έλληνες στο δημοψήφισμα», αναφέρει το δημοσίευμα της «Suddeutsche Zeitung».

«Παρ' όλα αυτά η Αθήνα θέλει να επιβάλλει εξαιρέσεις στο ΦΠΑ και να καθυστερήσει τις μεταρρυθμίσεις των συντάξεων», τονίζει το δημοσίευμα και συμπληρώνει: «Αναφορικά με τα στρατιωτικά έξοδα, δεν θα υπάρξουν οι περικοπές που ζητούν οι δανειστές».

Σύμφωνα με τη «Suddeutsche Zeitung», η πρόταση της Ελλάδας στο Eurogroup προβλέπει ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% και διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.