Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Έπεσε μαύρο στην Δημοκρατία (κι ο Τσίπρας στο κόκκινο)


Γεια σου πιτσιρίκο.
Απίστευτες εποχές αλήθεια που ζούμε. Σε ένα χωριό, στην εσχατιά της Ευρωπαϊκής Ηπείρου, όπου κυβερνούν οι χειρότεροι των μαφιόζων. Οι ξεπουλημένοι σε άλλους μαφιόζους, μαφιόζοι.

Η προσπάθεια των «κύκλων του Μαξίμου» υπό την καθοδήγηση του Αλέξη Τσίπα να οδηγήσουν στο ειδικό δικαστήριο τον Γιάνη Βαρουφάκη, αντί φυσικά να απολογηθούν για το γεγονός ότι υπάλληλοι της ΕΚΤ και της Κομισιόν όπως ο Στουρνάρας, η Σαββαϊδου, η Σακελαρίου και ο Γεωργίου δεν λογοδοτούν στην Ελληνική πολιτεία παρά μονάχα στα υπερπόντια αφεντικά τους.

Πρόκειται φυσικά για την ίδια κυβέρνηση που ξεπουλάει την δημόσια περιουσία, που προσφέρει ασφαλείς βάσεις στον Ισραηλινό στρατό, που παρακαλά το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ να κτίσουν καινούργια βάση στην Κάρπαθο.

Πρόκειται για την χειρότερη και την πιο αδίστακτη συμμορία που βρέθηκε σε θέση άσκησης δημόσιας εξουσίας από την «μεταπολίτευση» και μετά.

Τα μέλη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης που ασκεί εξουσία ενάντια στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, υπογράφοντας μνημόνια που μοιάζουν με συνθήκες πλήρους κι άνευ όρων παράδοσης της χώρας, δεν πρόκειται να διστάσουν πουθενά και σε τίποτα τους επόμενους μήνες.

Μονάχα με την περίφημη «Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ» που είχε φτιάξει ο Μανιαδάκης, επί δικτατορίας του Μεταξά, θα μπορούσαν να συγκριθούν τα έργα και οι ημέρες των σφετεριστών αυτών των ιδεών και της ιστορίας της Αριστεράς.

Όσοι εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η κυβέρνηση αυτή είναι «αριστερή» και απορείτε με την συμπεριφορά της, καλά θα κάνετε να ενηλικιωθείτε και δείτε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι.

Ψηφίζουν το χειρότερο μνημόνιο ever με τις ψήφους των Σαμαρά, Βενιζέλου, Βορίδη, Γεωργιάδη, Μητσοτάκηδων, Ψαριανού, Ποτάμη, Θεοχάρη, Λυμπεράκη και τόσων άλλων καθαρμάτων νεοφιλελεύθερων, ακροδεξιών ή και τα δυο.

Ψηφίζουν τα μνημόνια που τους σερβίρουν οι Σόιμπλε και οι Γιούνκερ.

Υποθηκεύουν το μέλλον του λαού και του τόπου ανερυθρίαστα.

Το χειρότερο είναι πως εξακολουθούν να μιλούν για «πρώτη φορά κυβέρνηση της αριστεράς» κι ...
όλες αυτές τις παπαριές που φέρνουν ναυτία σε όλους εμάς τους υπόλοιπους, τους απέξω.

Όσοι εξακολουθείτε να προβληματίζεστε για το αληθές των «επιχειρημάτων» τους περί καλύτερης και «πιο ανθρώπινης» εφαρμογής των μνημονίων, απλά αναρωτηθείτε για ποιόν λόγο το κάνουν.

Μην ψάχνετε δύσκολες και περίεργες ερμηνείες. Το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι είστε εντελώς κρετίνοι και θα στηρίξετε την στρατηγική Τσίπρα να μην υπάρξει «αριστερή παρένθεση».

Τόση αριστερή πολιτική βέβαια έχουμε να δούμε από την απελευθέρωση!

Τότε που άλλα πράγματα ήθελε η συντριπτική πλειοψηφία του λαού και άλλα επέβαλαν τελικά το παλάτι, οι γερμανοτσολιάδες και οι Άγγλοι!

Υποτίθεται πως για την Αριστερά η λαϊκή ετυμηγορία ήταν υπόθεση ιερή και απαράβατη.

Τι σόι «αριστερά» είναι αυτή που την επομένη κιόλας ημέρα ποδοπατεί την εκφρασμένη βούληση του λαού δια του δημοψηφίσματος; Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την «αριστερά του Μανιαδάκη»!

Ίσως κάποιοι διαβάζοντας τα παραπάνω να έχουν ήδη βγει από τα ρούχα τους. «Πως είναι δυνατό να λέγονται τόσο βαριά λόγια», μπορεί να αναρωτιούνται.

Ξεκολλήστε φίλοι μου. Αν όλα όσα ζείτε τις τελευταίες βδομάδες τα έκανε η κυβέρνηση των ΣαμαροΒενιζέλων θα αντιλαμβανόσαστε πολύ εύκολα και πολύ ξεκάθαρα τι διάολο συμβαίνει.

Μα τώρα είστε διστακτικοί γιατί θα πρέπει να παραδεχτείτε πως κάνατε λάθος που τους εμπιστευτήκατε.

Τα λάθη, όμως, είναι ανθρώπινα κι αποτελούν την βασική οδό της προόδου, της βελτίωσης και της συνειδητοποίησης του εαυτού.

Αρκεί βέβαια να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες.

Εκείνοι που ήξεραν πόσο θολό ήταν το ιδεολογικό και πολιτικό background του κόμματος αλλά πίστεψαν πως ήταν η μοναδική επιλογή την δεδομένη χρονική στιγμή που θα μπορούσε ίσως να αποτελέσει την αφετηρία για κάτι καλύτερο.

Υπήρχαν κι εκείνοι – οι περισσότεροι – που πίστεψαν στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και εναπόθεσαν τις ελπίδες τους για μια άμεση καλυτέρευση της ζωής τους στον Τσίπρα και στην παρέα του.

Εγώ δεν ανήκα στην δεύτερη κατηγορία. Γνώριζα πολύ καλά το «λίγο» τόσο του κόμματος όσο και του ανδρός.

Εκείνο όμως που δεν μπορούσα να φανταστώ ήταν το μέγεθος της προδοσίας και της προστυχιάς.

Νομίζω ότι κανείς μας δεν μπόρεσε ούτε θα μπορούσε ποτέ να το φανταστεί αυτό. Ούτε φυσικά να το προβλέψει.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείνουμε τα μάτια για να μην δούμε και τον εαυτό μας στον καθρέφτη.

Ας δούμε λοιπόν τι πραγματικά είναι ο Τσίπρας και το κόμμα του κι ας προχωρήσουμε μπροστά φροντίζοντας να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη.

Το πρόβλημα βρίσκεται εδώ, ζητά επιτακτικά λύση και είναι πολύ μεγάλο για να κρυφτεί κάτω από το χαλί.

Η χώρα θα αντιμετωπίσει το ζήτημα της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα και της εγκατάλειψης της ευρωζώνης πολύ, πολύ σύντομα. Αν ο λαός κινηθεί ξανά συνειδητά υπέρ των συμφερόντων του, η ηγεσία θα φανεί.

Είμαστε πολλοί, δεν μασάμε κουτόχορτο και σύντομα –πολύ σύντομα– θα τους φάμε!

Φιλιά από την Εσπερία, Ηλίας.

Υ.Γ. Σήμερα ο εργοδότης (Τσίπρας) πήγε στο μαγαζί του (Στο Κόκκινο) να δώσει συνέντευξη. Μέσα στα άλλα, είπε και το απίστευτο. Το «ΟΧΙ» ανέβηκε και τελικά κέρδισε μόλις ο ίδιος διαβεβαίωσε τον Ελληνικό λαό ότι δεν πρόκειται να βγει η χώρα από το ευρώ! Κι όταν ήταν μικρός, πίστευε επίσης πως ο ήλιος βγαίνει το πρωί επειδή ο ίδιος προσεύχεται το βράδυ πριν κοιμηθεί για να συμβεί αυτό.

Ο άνθρωπος κατέβασε τον διακόπτη της δημοκρατίας ξημερώματα 13 Ιουλίου του 2015, υπογράφοντας ένα μνημόνιο, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

(Αγαπητέ Ηλία, όταν οι πολίτες ψηφίζουν 40 χρόνια το λάθος, πώς να αποδεχτούν αμέσως το λάθος την πρώτη φορά που νόμισαν ότι ψήφισαν το σωστό; Βέβαια, θα το αποδεχτούν. Μια δύο ακόμα συνεντεύξεις του Τσίπρα -και μερικές τηλεοπτικές εμφανίσεις του Φίλη, του Σταθάκη και του Δραγασάκη, και θα καταλάβουν και οι πέτρες. Ηλία, δεν τον είχα για τόσο λίγο τον Τσίπρα. Αποδεικνύεται και σκουλήκι. Τα σκουλήκια τα πατάμε. Θα τους φάμε κι αυτούς, και όποιους άλλους μπουν εμπόδιο στον δρόμο μας. Η Πρώτη Φορά Αριστερά αποδείχτηκε πολύ συντηρητικούλα και μικροαστούλα. Τους καημένους. Είπε πολλά απίστευτα ο Τσίπρας στη συνέντευξη. Αυτός δεν είναι σαραντάρης αριστερός· αυτός γεννήθηκε γέρος. Να είσαι καλά.)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.